Regina Mary a Danemarcei și prințesele suedeze, duel în tiare și rochii la banchetul regal al anului

7 mai, 2024

Regele Frederik al X-lea al Danemarcei și soția sa, Regina Mary, au sosit, săptămâna trecută, la Stockholm pentru prima lor vizită de stat de la urcarea pe tronul Danemarcei.

După ce au fost întâmpinați de Prințesa Moștenitoare Victoria și de soțul ei, Prințul Daniel, prima lor seară în capitala suedeză a fost la fel de spectaculoasă pe cât era de așteptat, cu o cină de gală la Palatul Regal din Stockholm.

Regina Mary și Regele Frederik la banchet în Suedia Facebook jpg

Evenimentul strălucitor a fost găzduit de Regele Carl Gustaf și soția sa, Regina Silvia, iar membrii regali suedezi de mare profil, precum Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Prințesa Moștenitoare Victoria și Prințul Daniel au fost, de asemenea, prezenți.

Chiar dacă cuplul regal Mary și Frederick a fost urmărit de zvonuri despre probleme în mariaj, în ultima perioadă, cei doi au fost numai zâmbet la evenimentul găzduit de omologii lor regali suedezi.

Regina Mary, în vârstă de 52 de ani, a arătat deosebit de șic într-o rochie fluidă, cu un corset floral stacojiu complicat și o fustă de mătase fluidă.

Regina Mary a Danemarcei profimedia 0870823636 jpg

Mary, născută în Australia, a strălucit grație colecției de bijuterii și tiarei daneze Ruby Parure, cu care și-a completat perfect rochia de aceeași culoare. Corsetul ei marca Jesper Hovring face parte din colecția de toamnă 2018, pe care l-a combinat cu o fustă pe care a mai purtat-o în anul 2018.

Nici gazdele suedeze nu s-au lăsat mai prejos. Prințesa moștenitoare Victoria a uimit într-o rochie albastru deschis, completată de bijuterii și o tiară cu diamante și sosind la braț alături de soțul ei, Prințul Daniel. 

Fratele ei mai mic, Prințul Carl Philip, a sosit alături de frumoasa lui soție, Prințesa Sofia, care a optat pentru o nuanță de albastru deschis similară cu a cumnatei Victoria.

Sofia, în vârstă de 39 de ani, a purtat o rochie rafinată, cu fustă amplă, marca Ida Lanto, la care a asortat o tiară cu topaze. Domnii, la rândul lor foarte distinși, au trecut, ca de obicei, pe plan secundar, prințesele și reginele fiind cele care au luat ochii cu ținutele lor somptuoase.

Foto: Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg