Regina Mary a Danemarcei, spectaculoasă la dineul organizat de Regele Norvegiei. Lângă Harald V a și stat

15 mai, 2024

Proaspăt ascensionați pe tronul danez, Regele Frederik și Regina Mary se bucură de zile speciale în Norvegia, unde se află în vizită de stat.

Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg

Aseară, 14 mai, a fost mare petrecere, mare. Dineul de stat organizat de Regele Harald V al Norvegiei pentru distinșii oaspeți, ocazie cu care am putut vedea femeile regale purtând cele mai elegante ținute și diademe.

Pentru cuplul regal danez a fost o zi și mai specială, având în vedere că au împlinit 20 de ani de mariaj.

Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (6) jpg

Cum este codul pentru aceste dineuri de stat, regii și prinții s-au afișat cu uniformele și distincțiile personale. Acesta a fost și cazul Regelui danez Frederik, care părea să se simtă minunat.

Regina Mary, a uimit într-o rochie lavandă de la Birgit Hallstein, purtată pentru prima dată în 2015, și și-a făcut debutul cu spectaculoasa diademă Pearl Poire.

Cuplul regal danez a fost găzduit de regele Harald al V-lea și de regina Sonja a Norvegiei, precum și de prințul moștenitor Haakon și de prințesa moștenitoare Mette-Marit, cu care au o prietenie strânsă. Frederik a fost cavaler de onoare la nunta lui Haakon cu Mette-Marit, în 2001!

Regele Frederik și Regina Maria au avut o zi întreagă de angajamente, sosind la Honnørbryggen din Oslo pentru o ceremonie oficială de bun venit marți dimineață, după ce au călătorit pe mare cu nava regală Dannebrog.

Aceasta a fost urmată de o întâlnire la palatul regal, înainte de a participa la o slujbă de depunere de coroane pentru a comemora victimele celui de-al Doilea Război Mondial.

Presa tabloidă insistă însă pe un subiect delicat, cum că mariajul lor ar fi totuși de fațadă. Că deși au marcat 20 de ani de la căsătorie, multe s-ar fi schimbat în relația lor, de fapt.

Nu de puține ori Regina Mary a fost surprinsă forțându-se să zâmbească și să pară fericită în compania soțului.

Așadar, este foarte posibil ca aniversarea aceasta a căsniciei să nu le ofere în realitate prea multe motive de bucurie, având în vedere problemele cu care se confruntă de ceva vreme. Povestea lor de dragoste a început în 2000, iar, între timp, australianca Mary Elizabeth Donaldson a devenit soția lui Frederik și mama copiilor săi, Prințul Moștenitor Christian (18), Prințesa Isabella (16) și gemenii Prințesa Josephine și Prințul Vincent (13).

În prezent, se mai simt încă ecourile scandalului iscat toamna trecută, când regele danez a fost surprins în compania vedetei TV Genoveva Casanova (47), în Madrid. „Vreau să clarific că n-am nicio relație cu el!”, a insistat atunci Genoveva, fără s-o creadă prea multă lume. Câteva săptămâni mai târziu, soția lui Frederik a fost surprinsă lăcrimând pe aeroportul Queenstown din Noua Zeelandă. Iar, pe 14 ianuarie 2024, inimaginabilul s-a întâmplat. Regina Margrethe a abdicat, lăsând loc pe tron fiului său și soției acestuia.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Prințul Ernst August Jnr  și Prințesa Ekaterina de Hanovra, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințul Harry, interviu Tabloidele date în judecată, Profimedia (1) jpg
meghan markle si printul harry 1 png
Charles și Camilla cu diademă, GettyImages (4) jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco GettyImages 2162706103 jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg