Regina Mary a Danemarcei, superbă într-o rochie de bal alb-negru, la brațul chipeșului ei soț, Frederik

27 septembrie, 2024

Seara trecută, Regele și Regina Danemarcei au participat la o cină de gală, cu ocazia celei de-a 400-a aniversări a Bursei de Valori.

Cina a avut loc la Palatul Moltkes din Copenhaga, iar cuplul suveran danez a fost unul deosebit de elegant, Regina Mary strălucind, ca de obicei, printre invitați. Soția regelui danez a ales o rochie lungă, albă, cu imprimeu floral negru și o centură neagră în talie, care i-a subliniat silueta subțire.

Cât despre soțul ei, Regele Frederik a fost, la rândul lui, deosebit de elegant și chipeș într-un smoking negru cu papion, care i-a venit ca turnat. Regina Mary a ales să-și coafeze părul simplu, pieptănat drept, lăsând la vedere o pereche de cercei lungi, cu pietre roșii.

Ieșirea celor doi vine după ce eleganta Regină Mary a Danemarcei a afișat una dintre cele mai șic ținute ale ei din ultima vreme, la un eveniment care a avut loc pe 23 septembrie, la Opera din Copenhaga.

Cu această ocazie, regina-consoartă a ales o ținută extrem de fresh, cu aer primăvăratic, compusă dintr-o bluză bleu ciel și o fustă plisată albă, cu imprimeu floral. Ca accesorii, soția lui Frederik a ales o geantă de mână roșie și o pereche de pantofi nude. În materie de coafură și machiaj, totul a fost perfect stilizat pentru regina în vârstă de 52 de ani, care a adoptat, în ultima vreme, o nuanță ceva mai deschisă la păr.

Cu această ocazie, regina daneză a dat și detalii despre starea de sănătate a soacrei sale, Regina Margrethe, în vârstă de 84 de ani, care a fost spitalizată în urma unei căzături serioase. 

Fosta suverană Margrethe, care a luat decizia șocantă de a abdica în luna ianuarie, pentru a-i permite fiului ei, Regele Frederik, să domnească, a fost externată săptămâna trecută, fiind tratată în spital după ce a suferit un accident la Castelul Fredensborg.

Vinerea trecută, publicația daneză DR a preluat o declarație oficială a Palatului Regal Danez despre starea reginei octogenare, spunând că aceasta a fost externată, dar a suferit o contuzie la vertebrele gâtului și o fractură la mâna stângă, în timpul căderii.

Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (3) jpg

Înainte de evenimentul din Copenhaga, regina Mary a oferit ieri o actualizare cu privire la starea lui Margrethe, spunând: „În aceste circumstanțe, se descurcă foarte bine. Am avut ocazia să o vizitez de câteva ori, de când a venit acasă. E foarte optimistă, mulțumesc pentru întrebare".

Foto: Facebook, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Prințesa Beatrice și Sarah Ferguson jpg
Prințesa Charlotte  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Prin'ul Harry Columbia Foto Profimedia jpg
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
Brigitte Macron, Regina Sonja a Norvegiei, Profimedia jpg
FotoJet Sarah jpg
Prințul Edward în tinerețe FotoJet jpg