Regina Mary a revenit în prim-plan într-o ținută impecabilă și a dat mâna cu o româncă

27 februarie, 2024

După vacanța de o săptămână petrecută cu copiii în Elveția, australianca a făcut senzație la o gală de premiere.

Regina Mary, la primul ei eveniment după vacanță. FOTO: Casa Regală daneză
Regina Mary, la primul ei eveniment după vacanță. FOTO: Casa Regală daneză

Regina Mary a Danemarcei pare că le-a cam lipsit supușilor în vacanța intersemestrială a copiilor, pe care ea și soțul său au decis s-o petreacă împreună cu ei la vila familiei din celebra stațiune de schi Verbier, Elveția. Dar, de îndată ce s-a întors, noua suverană a danezilor a afișat un tonus nou, relaxat, semn că săptămâna petrecută de Palat și de toate bârfele din presă, care îi reaminteau de infidelitatea soțului ei, i-a priit de minune.

Cu o mină clar mai luminoasă, Regina Mary a Danemarcei și-a reluat proaspătul rol și a făcut impresie la un angajament regal de suflet, la care a luat parte singură. Soția noului Rege Frederik al X-lea de origine australiană a apărut luni la Copenhaga pentru a înmâna Premiile Elite Research Awards și bursele de călătorie ale Ministerului Educației și Cercetării. Premiile se acordă cercetătorilor avansați care aduc contribuții vitale comunității academice din Danemarca, inclusiv doctoranzilor și profesorilor, iar printre ei s-a aflat și românca Amelia-Elena Rotaru, născută în Râmnicu Vâlcea, care are rezidență în Danemarca și predă fiziologie microbiană și biochimie la University of Southern Denmark.

În cei peste 20 de ani de când s-a alăturat Familiei Regale daneze, Mary a pus un mare accent pe educație și se așteaptă ca ea să își continue activitatea de promovare a acesteia ca regină.

Pentru acest eveniment, Regina Mary a avut o ținută impecabilă, etalându-și silueta într-un deux-pièces cu pantaloni de culoare bleumarin, de la apreciatul brand britanic The Fold London, purtat cu o pereche de pantofi de piele Gianvito, cu imprimeu elegant de piton roz, și cu un clutch asortat Quidam Bags, din piele de vițel.

Frederik și soția sa, Mary, au urcat pe tronul Danemarcei la 14 ianuarie, în urma abdicării Reginei Margrethe a II-a, după o domnie de 52 de ani.

FOTO: Casa Regală daneză



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg