Regina Mary, încântătoare la un dineu regal. A purtat rubine și a reciclat o ținută de acum 17 ani

20 martie, 2024

Proaspăta regină daneză este o prezență ravisantă și a făcut încă o dată dovada prestanței sale. Mary are o siluetă de invidiat, care i-a permis să readucă în atenție o ținută prețioasă cu paiete, pe care a purtat-o și în urmă cu 17 ani.

Regele Frederik și Regina Mary, dineu de stat la Palatul Amalienborg, Instagram (1) (1) jpg

Regina Mary a fost uimitoare și stilată cu o fustă lungă, argintie, cu paiete, o bluză neagră satinată și bijuterii exclusiviste cu rubine, alături de regele Frederik, aranjat la patru ace, cu costum și papion. Cei doi au găzduit la Palatul Amalienborg primul lor dineu pentru Consiliului de Stat din domnia lor. Cei doi au urcat pe tronul Danemarcei în ianuarie 2024, după ce Regina Margareta a abdicat.

Mary, născută în Australia, Tasmania, are 52 de ani și o siluetă impecabilă, după ce a născut și patru copii. Ea a fost ravisantă cu acest top negru din satin, cu umerii dezgoliți, și o fustă lungă, argintie, cu paiete, de la By Malene Birger. Această ținută a îmbrăcat-o pentru prima dată în 2007. Și se pare că de atunci silueta sa a rămas neschimbată. Mary este una dintre cele mai frumoase și cochete regine ale lumii.

Inclusiv aceste bijuterii pe care le poartă în această importantă seară regală au o istorie aparte. Maiestatea Sa le-ar fi purtat prima dată chiar înainte de nunta sa cu prințul moștenitor Frederik de atunci, în mai 2004, scrie publicația HELLO!.

Frumoasa Regină Mary și-a prins părul într-un coc șic și a optat pentru un machiaj elegant de seară, cu note ușor dramatice.

Regele și regina Danemarcei au fost fotografiați întâmpinându-și oaspeții înainte de Cina Consiliului de Stat, la care, printre invitați, s-a numărat prim-ministrul danez Mette Frederiksen, care l-a proclamat pe Frederik rege de la balconul Palatului Amalienborg, pe 14 ianuarie.

Regina Mary a fost foarte șic cu bijuteriile cu rubine: cercei, broșă și brățară.

Cina elegantă a avut loc luni seară la reședința regală a Regelui Frederik și a reginei Mary, la Palatul lui Frederik VIII, Amalienborg, unde miniștrii au pozat pentru o fotografie de grup cu cuplul regal pe treptele Fane Hall.

Cina cabinetului are loc o dată în fiecare mandat parlamentar, ultimul fiind găzduit de Regina Margareta a Danemarcei în 2021.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg