Regina Mary, ravisantă în roșu la dineul de la Paris. Nu îl scapă din ochi pe Regele danez Frederik

26 iulie, 2024

Se vede treaba că divergențele pe care le-au avut în trecut, iscate de presupuse infidelități ale actualului monarh danez, pe vremea aceea prinț moștenitor, au fost depășite.

Mary și Frederik la Paris, Profimedia jpg

Cei doi au inaugurat Pavilionul danez de la Paris, înainte de a merge la masa oficială oferită familiilor regale și șefilor de stat la restaurantul de la Luvru.

În față la Luvru, s-au pozat cu președintele Comitetului Olimpic Thomas Bach și cu soția acestuia, Claudia Bach, așa cum au făcut toți invitații.

Mary și Frederik la Paris, GettyImages (2) jpg

Ce a fost mai deosebit, de data aceasta, a fost poziția celor doi monarhi danezi: vizibil distanțați de gazde, parcă au făcut un front comun. Regina Mary dă senzație că e cu ochii pe soțul ei mai mereu. Iar recent, zvonurile potrivit cărora Mary a devenit o împătimită a intervențiilor estetice par din ce în ce mai reale. Căci expresia feței sale s-a schimbat dramatic, este mult mai rotundă, semn că fillerele și Botoxul sunt prezente.

Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg

Până la urmă, a trecut de 50 de ani și dorește să-și păstreze elasticitatea chipului cât mai mult, mai ales că Frederik este un admirator al femeilor frumoase.

Mary, Profimedia jpg

Elegantă a fost ca întotdeauna Regina Mary. Ea a strălucit într-o salopetă roșie, wide-leg, fără mâneci și cu o curea roșie șic în talie, care îi evidențiază silueta fină.

Mary și Frederik la Paris, GettyImages (1) jpg

Părul castaniu și l-a lăsat desfăcut și coafat în bucle romantice. Pe vremea când era doar prințesă, Mary era alintată ”Kate Middleton a Scandinaviei”.

Ce-i drept, cele două seamănă, atât la stil, cât și fizic.

Recent, Mary și Frederik s-au desfătat cu o vacanță în doi și dau semne că vor să-l responsabilizeze pe fiul lor moștenitor cât mai mult. Căci de fiecare dată când ei pleacă peste hotare, cel care conduce Regatul danez este însuși Prințul Christian, fiul lor cel mare, care abia a împlinit 18 ani în octombrie anul trecut.

Tânărul a fost însă ”școlit” de bunica lui experimentată, îndrăgita Regină Margareta, care a abdicat neașteptat în ianuarie, în favoarea lui Frederik.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg