Regina Mary și-a recăpătat zâmbetul, după zvonurile infidelității Regelui. Ce romantici sunt în Norvegia

17 mai, 2024

Cuplul regal danez s-a plimbat, ținându-se de mână, în zona portului din Oslo, în vizita lor de stat în Norvegia. Nu sunt la primele gesturi romantice în public de când au ajuns la prietenii norvegieni.

Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg

Ce-i drept, se simt ca acasă aici. Nu este doar prietenie la mijloc, ci chiar și relații de rudenie! Regele Frederik este nașul Prințesei Ingrid, iar la nunta moștenitorului Haakon a fost cavaler de onoare. Desigur că Haakon și Mette-Marit, prinții moștenitori ai coroanei norvegiene, au făcut tot posibilul pentru înalții oaspeți să se simtă cât mai bine.

Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (4) jpg

 Regina Mary și Regele Frederik ai Danemarcei, plimbare romantică prin Norvegia. S-au ținut de mână

În ultima zi a vizitei de stat în Norvegia, Regele Frederik și Regina Mary au făcut dovada că și-au recăpătat intimitatea de cuplu. Căci relația lor a fost puternic zdruncinată de povestea încâlcită a unui amantlâc pomenit de presă și evident negat de toate părțile implicate.

Ei bine, se pare că durerea de la sfârșitul anului trecut s-a dus, iar cei doi, în compania prietenilor dragi regali norvegieni au strălucit. S-au plimbat în cel mai romantic mod prin portul din Oslo, făcând deliciul fotografilor.

Monarhul Frederik, de 55 de ani, și Regina Mary, de 52 de ani, au îmbinat utilul cu plăcutul. S-au bucurat de detaliile arhitecturale, pe care le-au admirat, dar au făcut și paradă cu iubirea lor, lucru care nu a mai fost vizibil de mult timp.

Au avut și ținute foarte cool. Superba regină și-a luat balerini, anume pentru a se plimba în voie, fustă lungă bleumarin, cămașă albă de in și o pălărie foarte cool, care s-o protejeze de soare. Nu au lipsit nici ochelarii de soare.

Regele Frederik s-a asortat cu soția. A avut pantaloni bleumarin, cămașă bleu și un sacou bej, aproape de nuanța balerinilor soției sale.

Ieșirea lor a avut loc la două zile după ce au sărbătorit cea de-a 20-a aniversare a nunții pe 14 mai, care a coincis cu o cină de gală la Palatul Regal din Oslo.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg