Regina Mathilde a Belgiei, impunătoare într-o ținută roșu aprins

Este una dintre regalitățile care știu cum să se îmbrace. Alături de Regina Letizia a Spaniei, Regina Rania a Iordaniei, Prințesa Victoria a Suediei, Ducesa de Cambridge și Meghan Markle, viitoarea soție a Prințului Harry, Regina Mathilde a Belgiei este un etalon de stil.

Regalitățile Belgiene sunt într-un turneu regal în Canada.

Regina Mathilde a fost pur și simplu fermecătoare la un eveniment în Ottawa, optând pentru un outfit în totalitate roșu aprins.  În vârstă de 45 de ani, soția Regelui Phillipe a atras atenția într-un outfit elegant în prima sa zi din vizita de stat în Canada. Aducând un omagiu țării, Mathilde a purtat o impresionantă pălărie roșie, o rochie casual și un palton stil capă, toate de un roșu vibrant. Și-a finisat aspectul prețios cu o pereche de cercei masivi aurii, mănuși negre, un clutch și pantofi cu toc.

Regina Mathilde a arătat cool într-un outfit roșu aprins.

Regalitățile belgiene se află în Canada pentru o vizită oficială de 6 zile, fiind prima lor vizită de stat a din ultimii 40 de ani. Fără îndoială, Regina Mathilde a reușit să atragă atenția cu această vestimentație, arătând ca o „Scufiță Roșie” modernă.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA