Maxima, pregătiri minime! Regina Olandei s-a dus în vizită oficială complet nemachiată

18 octombrie, 2022
Regina Maxima a Olandei, Getty (3) jpg

Adevărul gol, goluț! Regina Maxima a Olandei s-a afișat fără strop de machiaj în vizita sa oficială din Tanzania, care precede turneul regal.

Regala în vârstă de 51 de ani a fost în schimb foarte elegantă. Regina Maxima a Olandei a fost întâmpinată ieri cu un dans tradițional Maasai în Kilimanjaro.

Maiestatea Sa va vizita regiunea și va avea posibilitatea să stea de vorbă cu fermieri locali.

Regina Maxima a Olandei a renunțat în această vizită la aparițiile glam și a ales confortul, atât de apreciat de cei care sunt nevoiți să fie atenți mereu la aparențe. A coborât surâzătoare din avionul care a adus-o în Tanzania, dar toată lumea a remarcat că nu avea pic de machiaj.

Regala a ajuns în Kilimanjaro și a dat mâna cu toți oficialii care au întâmpinat-o.

Soția Regelui Willem-Alexander, care este cunoscută pentru ținutele colorate și aparițiile extravagante, a ales o vizită în care să nu se mai machieze, dar, în schimb, a fost la fel de elegantă ca întotdeauna.

Regala a purtat o ținută închisă la culoare, formată din pantaloni, balerini comozi și taior. Părul era prins într-o coadă.

Regina Maxima a Olandei a sosit pe meleagurile Tanzaniei foarte bucuroasă și prietenoasă cu toți cei care au venit la aeroport, inclusiv cu dansatorii locali care au încântat-o cu un dans tradițional.

Regalitățile Olandei sunt cunoscute pentru apropierea de oameni. Ei nu păstrează o etichetă distantă, ci fac adesea băi de mulțime, iar de sărbători petrec cu oamenii, între oameni.

Regina Maxima a Olandei își începe periplul în Tanzania cu intenția de a vorbi cu fermierii despre importanța asigurărilor împotriva factorilor de mediu care le pot afecta culturile, scrie DailyMail.

Regala a fost foarte călduros primită de către cetățenii Tanzaniei. Această vizită o face din calitatea sa de ambasador ONU pentru finanțarea dezvoltării durabile.

De asemenea, Regina va participa și la un program de implementare a informațiilor digitale dedicate femeilor însărcinate și va zbura la Dar Es Salaam pentru a informa producătorii locali despre serviciile digitale de finanțare.

Mai mult, Regina Maxima a Olandei se va întâlni în cele trei zile ale vizitei oficiale și cu președintele Samia Suluhu Hassan.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg