Regina Maxima a strălucit în vizita oficială la Luxemburg. A purtat două rochii demne de un cap încoronat

24 mai, 2018
Dutch King and Queen state visit to Luxemburg day one jpeg

Când eşti un cap încoronat trebuie să acorzi atenţie detaliilor, atât în ceea ce priveşte protocolul, gesturile, cât mai ales ţinutei. Astfel, fiecare îndatorire regală sau vizită de stat este o ocazie potrivită pentru membrele familiilor regale să scoată din garderobă cele mai cool outfituri create de designeri.

image

Iar despre regina Maxima a Ţărilor de Jos se ştie că este una dintre cele mai stilate femei de la casele regale, dar şi una extravagantă, care adoră să poarte outfituri moderne, în culori puternice. În prezent se află într-o vizită de stat de trei zile la Luxemburg împreună cu soţul ei, iar Regina Maxima a început ziua de miercuri şi a încheiat-o în acelaşi stil spectaculos, cu două outfituri în nuanţe de galben aprins.

image

Maxima şi regele Willem-Alexander au fost întâmpinaţi cu mare fast de Maria Teresa, Mare Ducesă de Luxemburg, alături de soţul său, Henric, Mare Duce de Luxemburg, iar seara au participat la un banchet strălucitor găzduit de familia regală de Luxemburg.

image

Iar regina a fost o apariţie la evenimentul care a avut loc la Palatul Grand Ducal, îmbrăcată într-o superbă rochie de un galben canar, lungă, cu baretă pe un umăr, accesorizată cu o bandă aurie. Regina a purtat cea mai strălucitoare tiară, alături de o pereche de cercei cu diamante, o broşă libelulă şi brăţări preţioase. De o eleganţă ieşită din comun, alături de ea fiind şi Marea Ducesă Maria Teresa, într-o rochie roz pudră împodobită cu dantelă scumpă.

image

Mai devreme în aceeaşi zi, Maxima a furat din nou privirile într-o rochie foarte colorată - de un galben aproape neon, cu aplicaţii pe un umăr. Cu atât mai elegantă cu cât a purtat şi o pălărie asortată şi o pereche de pantofi stiletto.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg