Regina Maxima și Prințesa Amalia au ajuns deja la Atena, înainte de nunta regală. La ce eveniment au mers

25 septembrie, 2024

Superba Regină a Țărilor de Jos și fiica moștenitoare a tronului olandez au ajuns pe tărâm elen, cu câteva zile înainte de nunta Prințesei Teodora, ce va avea loc sâmbătă la Atena.

Maxima și Amalia Atena PNG

Și au fost invitate la o reuniune cu ștaif, de comemorare. Viitoarea mireasă s-a aflat printre invitați.

Casele regale greacă și olandeză s-au reunit în urmă cu câteva zile prin reprezentanții săi, înaintea unei săptămâni foarte speciale pentru familia Reginei Anne-Marie.

Regina Maxima a Olandei, în vârstă de 53 de ani, și fiica ei cea mare, Prințesa Catharina-Amalia, în vârstă de 20 de ani, au călătorit săptămâna trecută la Atena pentru a participa la comemorarea regretatei activiste Marianna Vardinogiannis, care a murit în iulie 2023, la vârsta de 86 de ani.

De-a lungul vieții sale, filantroapa greacă a susținut diverse cauze umanitare din întreaga lume și a stabilit o relație strânsă atât cu familiile regale grecești, cât și cu cele olandeze.

Maxima și Amalia la Atena PNG

Imaginile au apărut pe conturile Panoulis Photography, studio media specializat mai mult pe fotografii de nuntă.

E posibil ca tot ei să asigure serviciile foto la marea nuntă de sâmbătă, ce va avea loc la Atena. Lângă Regina Țărilor de Jos și moștenitoarea Amalia o vedem pe Christianna Vardinogiannis, fiica regretatei filantroape care a fost comemorată la cel mai înalt nivel. 

Maximei și Catharinei-Amalia li s-au alăturat la evenimentul de la teatrul Odeon Herodes Atticus Regina Anne-Marie a Greciei și copiii ei, Prințul Moștenitor Pavlos și soția sa, Prințesa Marie-Chantal, și Prințul Nikolaos, Prințul Philippos și Prințesa Theodora , care se va căsători sâmbătă cu avocatul american Matthew Kumar.

Maxima și Amalia, Atena PNG

Evenimentul, care a fost organizat de familia Vardis J. Vardinoyannis în colaborare cu Fundația Marianna V. Vardinoyannis și Asociația ELPIDA a prietenilor copiilor bolnavi de cancer, a invitat 12 artiști greci, care au rememorat povestea incredibilă a vieții și carierei Mariannei.

Înainte de nunta elenă PNG

Regina Anne-Marie a fost toată numai un zâmbet în timp ce a pozat cu Christianna și cu viitoarea mireasă, Prințesa Teodora. Teodora a optat pentru o rochie verde din satin cu imprimeu floral marca britanica ME+EM, pentru această ocazie de familie.

Pavlos PNG

Prințul moștenitor Pavlos, care este actualul șef al familiei regale grecești, a radiat alături de soția sa, prințesa moștenitoare Marie-Chantal. Femeia de afaceri, care are propriul brand de îmbrăcăminte pentru copii, a ales să poarte o rochie albă de Gabriela Hearst.

Foto: Studio Panoulis Photography/X



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary a Danemarcei Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Prințul Harry Foto Profimedia jpg
tom parker bowles (4) jpg
Prințul Leka al Albaniei Foto Profimedia jpg
FotoJet Teodora jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Regele Philippe al Belgiei si mezina sa, Printesa Eleonore   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regina Letizia in rochie neagra HM reciclata   profimedia 0911287405 jpg
Regele Charles în vizită la Dumfries House, GettyImages (1) jpg
Regina Rania a Iordaniei GettyImages 1426113968 jpg
Prințul Haakon si Prințesa Mette Marit in vacanta de vara din 2023, alaturi de Printul Sverre Magnus si Ingrid Alexandra (2) jpg
Printul Harry Printesa Diana jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William Foto Getty Images jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg