„Regina o urăște pe Meghan Markle!” De ce suverana nu îl poate ierta pe Harry

8 august, 2022
harry m jpg

Chiar dacă Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o călătorie în Marea Britanie în aprilie pentru a o vizita pe Regina Elisabeta, se pare că suverana nu este mulțumită de soția nepotului ei.

„Majestatea Sa crede că Meghan și obsesia ei pentru publicitate reprezintă o amenințare reală pentru monarhie”, dezvăluie o persoană de la Palat. „În timp ce își înfruntă ultimele zile, Elisabeta o detestă pe acest nou venită pentru că l-a smuls pe Harry din familia lui pentru a începe o nouă viață împreună în America. Adevărul este că asta este viața de la Hollywood la care Meghan a visat întotdeauna pentru ea însăși, iar Harry este biletul ei".

„Regina a avut suspiciuni în privința lui Meghan încă de la început, știa că nu ar putea accepta regulamentul regal, dar i-a oferit o șansă, de fapt mai multe șanse”, explică sursa. „Urăște faptul că ducesa de Sussex a trădat-o. Acum Meghan pare să-și folosească titlul pentru o carieră ambițioasă în politică– un nu total pentru regalitatea britanică”.

mef4 jpg

Bătrâna de 96 de ani vorbește despre Meghan, în vârstă de 41 de ani, chiar personalului ei. 

„Majestatea Sa și-a pierdut răbdarea în privința lui Meghan și nu ascunde asta în spatele ușilor închise ale Palatului!”

Harry și Meghan au renunțat  la îndatoririle regale în 2020 și s-au mutat în SUA mai târziu în același an, iar acum locuiesc în California. De atunci, ei și-au spălat rufele murdare la televizor când au vorbit cu Oprah Winfrey . În timpul întâlnirii, cei doi au susținut că cineva era „îngrijorat” de culoarea pielii lui Archie, dar Regina și-a cerut ulterior scuze pentru presupusele remarci.

„Ea a fost revoltată după ce Meghan a acuzat familia regală că este crudă, rasistă și nepășătoare. A dezamăgit-o și pe soția Prințului William, Kate, în acel interviu-bombă”, spune sursa. „Suverana  a ripostat cu trei cuvinte: „amintirile pot varia” , sugerând subtil că Meghan minte. Și nici măcar nu a încercat să-și ascundă bucuria când Meghan a anunțat că nu ajunge la înmormântarea Prințului Philip”.

Pentru a înrăutăți lucrurile, Meghan și Harry au încheiat înțelegeri cu Netflix și Spotify. “Regina nu le va permite să profite de legăturile lor regale pentru documentarul lor de pe Netflix!”.

Noua carte a lui Tom Bower , Revenge: Meghan, Harry and the War between Windsors , nu o pune, de asemenea, pe Meghan într-o lumină favorabilă.

„Noile dezvăluiri nu sunt o surpriză la Palat”, spune sursa. „Se știa că Meghan va face orice pentru a ajunge în vârf. Majestatea Sa șoptește că nu este nimeni la Hollywood fără titlul regal și legăturile ei. Mi s-a spus că ultima dorință a Reginei este ca Harry să-și vină în fire și să renunțe la Meghan. Este singurul mod în care se poate întoarce vreodată acasă".



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg