Regina Olandei, criticată pentru ținuta nepotrivită de la funeraliile regelui grec

18 ianuarie, 2023

Funeraliile fostului rege grec au adunat la Atena numeroase capete încoronate din toată lumea. 

Regele Constantin al II-lea a fost înmormântat, luni, în capitala Greciei, acolo unde s-au adunat mulți regali europeni pentru a-i prezenta omagiile. 

Regina Maxima GettyImages 1456762988 jpg

Printre aceștia s-au numărat și Regele Willem-Alexander și Regina Maxima ai Olandei. Cea din urmă a fost fotografiată purtând o ținută pe care unii fani regali au considerat-o nepotrivită pentru o ocazie sumbră.

Toți invitații s-au îmbrăcat complet în negru la înmormântarea regală, iar în ceea ce le privește pe femei, unele au optat pentru rochii, în timp ce altele au ales costume cu fustă sau pantaloni. Regina Maxima a purtat o rochie cu o pereche de colanți negri, transparenți, și cizme din piele cu toc, până la genunchi.

 Cu toate acestea, rochia neagră a Reginei Maxima de-abia se vedea pe sub haina ei neagră, strânsă cu o curea subțire în jurul taliei.

Regina Maxima profimedia 0749993602 jpg

Dar ceea ce a ieșit cel mai mult în evidență la ținuta Maximei au fost acele cizme din piele până la genunchi, cu toc gros, de la brandul italian Gianvito Rossi, care se vând pentru un preț de circa 1.300 de euro.

Fanii regali s-au grăbit să comenteze ținuta Maximei, criticând în special alegerea ei de încălțăminte. Mulți dintre aceștia au considerat cizmele ei cu toc nepotrivite pentru o înmormântare - susținând că sunt mai potrivite pentru o petrecere.

„În mod normal, îmi plac aceste cizme, dar mi s-au părut deplasate, astăzi, pentru această ținută și acest eveniment”, a comentat un fan regal.

„Cizmele strică aspectul. Nu-mi place această ținută cu cizme, acestea nu au nimic de-a face cu restul aspectului”, completează un altul.

"Nu cred că cizmele au fost potrivite pentru eveniment. Nici voalul nu a fost o alegere bună", a mai comentat un alt observator, pe internet.

Una dintre cele mai bine îmbrăcate prezențe feminine de la funeraliile regelui grec a fost Regina Letizia a Spaniei, care a purtat o rochie-haină neagră, simplă, și o pereche de pantofi eleganți, o ținută cât se poate de potrivită pentru o astfel de ocazie. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}