Regina poartă diademă în avion, iar Prinţul Charles era să-şi piardă viaţa în copilărie. Ce alte noi secrete au fost dezvăluite despre familia regală?

29 septembrie, 2018
1 gettyimages 140841375 jpg jpeg

Documentarul Queen of the World, despre munca de-o viaţă a Reginei Elisabeta a II-a în Commonwealth, a scos la iveală şi aspecte personale, neştiute până acum despre viaţa monarhiei britanice. Iată-le pe cele mai surprinzătoare dintre ele!

Regina poată diademe în avion

În timpul filmării pentru documentarul Regina lumii, camerele de luat vederi au surprins-o pe Regina Marii Britanii intrând în avion într-o ţinută de gală şi cu diadema plină de diamante şi alte pietre preţioase pe cap. Suverana britanică tocmai încheiase o cină oficială în Canada şi se îmbarca la bordul aeronavei regale, care o ducea acasă. Ea era îmbrăcată într-o rochie roz, lungă, de mare efect, asortată la una dintre diademele ei preferate.  

Ce aşternuturi au regalităţile?

Reşedinţa regală din Canada, de la Rideau Hall, oferă nişte surprize incredibile în ceea ce priveşte grija pe care o au angajaţii pentru membrii familiei regale britanice. Astfel, când s-a anunţat vizita Prinţului de Wales acolo, s-au pregătit aşternuturile speciale pentru el. Cum anume s-au pregătit? Nu vă gândiţi că s-a făcut doar patul, ci cearceafurile şi feţele de pernă au fost călcate  timp de cel puţin o oră fiecare până să fie bune de folosit.  

Ducii de Cambridge roşesc uşor

Toată lumea îi iubeşte şi sunt urmaţi de mulţimi impresionante peste tot pe unde ajung în lumea asta, iar acest lucru nu numai că îi flatează pe cei doi soţi, dar câteodată îi şi incomodează. Mai mult, i-am văzut şi noi de câteva ori roşind drăguţ când Kate Middleton primeşte, de pildă, un compliment pentru felul cum arată sau Prinţul William este ovaţionat îndelung de oamenii de rând. Simpatici foc, nu-i aşa?

Stilul de viaţă al Prinţului Harry nu este prea… regal

Ştim cu toţii că locuieşte, cu soţia sa, în Palatul Kensington, dar tot timpul ne-am imaginat că ajunge destul de des şi la Buckingham. Când colo, Prinţul Harry, adică al şaselea în linia succesorală la tronul britanic, se simte şi el destul de stingher pe holurile imense din palatul emblematic. Mai mult, tot din documentarul Regina lumii, am aflat că se întâmplă chiar şi să tresară a uimire atunci când o întâlneşte pe Regina Elisabeta a II-a prin încăperile spectaculoase ale Palatului Buckingham. Şi asta cu toate că suveranul este chiar bunica lui!

Următorul Rege era cât pe ce să cadă peste bord

În urmă cu câteva secole, moştenitorul tronului britanic era păzit şi îngrijit cu foarte mare atenţie, însă lucrurile s-au mai relaxat în ultimii ani. Astfel, s-a întâmplat chiar ca Prinţul Charles, următorul suveran al Marii Britanii, să se afle la bordul unei nave, în copilăria sa, şi să se trezească, într-o dimineaţă devreme, şi să umble de unul singur pe punte. Era chiar pe punctul de-a cădea peste bord când l-a găsit unul dintre marinari şi i-a spus că dacă continuă să facă asemenea imprudenţă, nu va mai apuca vreodată ziua în care să devină rege. Ups!

Regina are grijă de toată lumea

Dacă nu ştiaţi până acum cât de prietenoasă este Regina Elisabeta a II-a, aflaţi din documentarul Queen of the World că Majestatea Sa se preocupă de fiecare invitat de-ale sale ca niciunul dintre ei să nu apară aiurea în fotografiile oficiale. Astfel, ea le spune acestora cum să stea la poze, care este unghiul favorabil, unde este aparatul de fotografiat, pentru a fi realizate de fiecare dată numai fotografii reuşite.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}