Regina Rania a Iordaniei, fermecătoare într-o rochie de gală mov, fără nicio bijuterie

17 noiembrie, 2022

Regina Rania a Iordaniei a dat, zilele acestea, o adevărată probă de fashion, cu ocazia vizitei de stat a suveranilor suedezi în Regatul Hașemit.

Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 52 de ani, și soțul ei, Regele Abdullah, în vârstă de 60 de ani, au găzduit, marți seara, un banchet în onoarea Regelui Carl XVI Gustaf al Suediei, în vârstă de 76 de ani, și a soției sale, Regina Silvia, în vârstă de 78 de ani, la Palatul Al Husseiniya.

rania fb jpg

Pentru acest eveniment, Regina Rania a purtat o rochie mov din șifon, cu mâneci balon, al cărei preț este de circa 6.100 de lire sterline. Cum culoarea mov a fost mult timp asociată cu monarhia, această rochie uimitoare pare făcută special pentru Regina Rania a Iordaniei, una dintre cele mai șic regine din lume, alături de la fel de superba Regina Letizia a Spaniei.

Curios este că Regina Iordaniei a ales să nu poarte niciun accesoriu de preț și nicio bijuterie, așa cum poartă, de obicei, femeile regale la astfel de evenimente de gală.

Rania a purtat rochia lungă până la podea cu o curea lată și neagră în jurul taliei, cu diamante strălucitoare în centru. La rândul ei, Regina Silvia a Suediei a optat pentru un blazer argintiu, completat de o fustă lungă, fluidă, în aceeași culoare metalizată.

Niciuna dintre cele două regine consoarte nu a optat pentru o diademă strălucitoare, bijuterie pe care doamnele regale obișnuiesc să o poarte la banchetele de stat. În general, diademele sunt rezervate evenimentelor care încep după ora 17 și există doar un anumit număr de ocazii când sunt potrivite: inaugurări, cine regale și vizite de stat, la fel ca cea găzduită de regele și regina Iordaniei.

Cu o zi în urmă, atunci când i-a întâmpinat pe suveranii Suediei cu o ceremonie oficială care a marcat începutul vizitei lor de stat de trei zile în Iordania, Regina Rania a arătat absolut fabulos într-un palton midi, cu o fustă vișinie pe dedesubt, totul combinat cu o geantă de mână vișinie foarte stilată, de la Bottega Veneta.

Foto: Getty Images, Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere