Regina Rania a Iordaniei le-a dat clasă femeilor regale europene. Superbă la 51 de ani

16 noiembrie, 2022

La vârsta de 51 de ani, Regina Rania a Iordaniei afișează, încă, o siluetă demnă de invidiat și un chip fresh. Iar acest lucru este vizibil la fiecare apariție a ei.

regina rania profimedia 0737852629 jpg

Regina Rania și soțul ei, Abdullah al II-lea al Iordaniei, i-au întâmpinat, ieri, pe suveranii Suediei, Regele Carl XVI Gustaf și Regina Silvia, cu o ceremonie oficială care a marcat începutul vizitei lor de stat de trei zile în Iordania. Cu această ocazie, Regina Rania a arătat absolut fabulos, într-un palton șic, midi, și cu o fustă vișinie pe dedesubt, totul combinat cu o geantă de mână vișinie foarte stilată, de la Bottega Veneta.

Au atras atenția și acei pantofi cu model crocodil de la brandul Manolo Blahnik cu care Regina Rania și-a stilat suplimentar look-ul. Pe lângă soția regelui iordanian, Regina Silvia a Suediei nu a avut nicio șansă, optând pentru o ținută mai colorată, și anume o haină fucsia cu o pălărie asortată și o rochie cu imprimeu gingham pe dedesubt.

Poșeta mică pe care Regina Rania a ales-o pentru ceremonia de ieri amintește de cele de la brandul Launer, atât de îndrăgite de regretata Regina Elisabeta.

Experta în modă Miranda Holder a explicat pentru The Daily Express că regretata regină a fost rar văzută fără una dintre gențile ei semnate Launer, preferând mai mereu nuanța neagră.

Regina Elisabeta a purtat ani de zile geanta ei „iconică”, neagră, elegantă și miniaturală, și se crede că aceasta deținea peste 200 de astfel de piese create de brandul Launer.

Este posibil ca Regina Rania să-i fi adus un omagiu suveranei britanice cu geanta ei de mână, cu atât mai mult cu cât aceasta adaugă o notă de eleganță ocaziei. Altfel, la fel ca Regina Letizia a Spaniei, cu care Rania seamănă și fizic, iordanianca reușește să se mențină suprinzător de tânără, în ciuda faptului că a depășit vârsta de 50 de ani, mulți punând aspectul ei fresh și pe seama intervențiilor estetice neinvazive.

Foto: Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg