Regina Rania a Iordaniei și Regina Mathilde a Belgiei: duelul stilurilor

Când, la cei 46 de ani ai tăi, reușești să arăți cu 10 ani mai tânără și să afișezi un stil care le-ar face invidioase și pe femeile de 20 de ani, vorbim de gene excelente și un simț estetic ieșit din comun.

La reine Rania Al Abdullah de Jordanie lors d'une visite de la River Foundation, à Amman, en Jordanie, 25 octobre 2016 lors du voyage humanitaire de la reine de Belgique. Queen Rania Abdullah of Jordan during a visit of the River Foundation in Amman, Jordan on October 25 2016, during the humanitarian trip of the Queen of Belgium.
Regina Rania Al Abdullah

Asta ne transmite Regina Rania a Iordaniei la fiecare apariție publică a ei. Și așa s-a întâmplat în această dimineață, la întâlnirea cu o altă regină, Mathilde a Belgiei, în vârstă de 43 de ani, aflată într-un turneu umanitar în Orientul Mijlociu.

La întâlnirea celor două regine, care a avut loc la Amman, cea care a strălucit a fost, așa cum ne așteptam, frumoasa Rania. Ca de fiecare dată, soția Regelui Abdullah a dat o lecție de stil atunci când a primit-o pe Regina Mathilde la sediul unei organizații caritabile a cărei patroană este.

La reine Rania de Jordanie, la reine Mathilde de Belgique et Alexander De Croo, vice-premier ministre et ministre de la coopération au développement lors d'une visite de la River Foundation, à Amman, Jordanie, le 25 octobre 2016, lors d'un voyage humanitaire. Queen Mathilde of Belgium, Queen Rania Abdullah of Jordan and vice-Prime Minister and Minister of Cooperation, Alexander De Croo during a visit of the River Foundation in Amman, Jordan on October 25th, 2016.
Cele două s-au întâlnit la Amman
La reine Rania Al Abdullah de Jordanie, la reine Mathilde de Belgique accompagnées d'Alexander De Croo, Vice-Premier Ministre et Ministre de la Coopération au développement lors d'une visite de la River Foundation, à Amman, en Jordanie, 25 octobre 2016 lors du voyage humanitaire de la reine de Belgique. Queen Rania Abdullah of Jordan, Queen Mathilde of Belgium flanked by Vice-Prime Minister and Minister of Cooperation Alexander De Croo during a visit of the River Foundation in Amman, Jordan on October 25 2016, during the humanitarian trip of the Queen of Belgium.
Regina Mathilde a Belgiei a fost, la rândul ei, foarte elegantă

Rania a ales o rochie într-o nuanță plăcută de portocaliu, la care a accesorizat o pereche de pantofi din catifea de la Jimmy Choo, pur și simplu superbi.

Și regina europeană a arătat deosebit de elegantă în ținuta ei roșu cu alb, însă vorbim de o eleganță sobră, care mai mult o îmbătrânește pe această reprezentantă a casei regale belgiene.

E clar cine a ieșit câștigătoare în acest duel al stilului…

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA