Regina Rania a Iordaniei, superbă într-un portret de Anul Nou cu familia regală

2 ianuarie, 2023

Frumoasa Regină Rania a Iordaniei le-a urat admiratorilor regali un an nou fericit, pozând festiv alături de familia sa. Aceasta a postat o fotografie de familie pe contul ei de Instagram, în ultima zi a anului 2022.

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg

Regina Rania a însoțit spectaculoasa fotografie cu următorul text: „La mulți ani de la familia noastră către a ta! Fie ca noul an să fie unul pașnic și binecuvântat pentru țara noastră iubită și pentru voi toți”. În fotografie, Rania apare alături de soțul ei, Regele Abdullah bin Al-Hussein al II-lea, și cei patru copii ai lor, Hussein, Iman, Hashem și Salma.

În imaginea respectivă, regina în vârstă de 52 de ani arată mai tânără ca niciodată, purtând o ținută cu un top și o fustă asortată de la brandul italian Emporio Sirenuse.

Este vorba despre o bluză cu broderie și o fustă maxi din bumbac brodat, în tonuri de portocaliu, o ținută cu un preț total de circa 700 de euro.

Admiratorii regali au primit această nouă fotografie cu familie regală din Iordania cu mult entuziasm, mulți dintre aceștia comentând frumusețea fără vârstă de Reginei Rania, pe chipul căreia nu se citește deloc trecerea anilor. 

În spatele cuplului regal, îmbrăcați casual, apar cei patru copii ai lor, Prințul moștenitor Hussein, de 28 de ani, Prințul Hashem, de 17, Prințesa Iman, de 26, și Prințesa Salma, de 22.

Cât despre Prințesa Salma, aflată în extrema dreaptă a fotografiei, aceasta este cea care îi seamănă cel mai mult fizic frumoasei sale mame.

Printul Hussein jpg

Fotografia vine alături de alte vești fericite - Curtea Regală Hașemită a confirmat data nunții Prințului Moștenitor Hussein. Pe contul de Twitter al palatului iordanian a fost postat, așadar, următorul anunț: „Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța că nunta Alteței Sale Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și a domnișoarei Rajwa Khalid Alseif va avea loc la 1 iunie 2023”.

Tot anul acesta va avea loc și nunta surorii mai mici a lui Hussein, Prințesa Iman, cu alesul ei, Jameel Alexander Thermiotis.

Regina Rania și Prințesa Iman (8) jpg

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}