Regina Rania a strălucit la un eveniment caritabil. Iată ce outfit inedit a purtat!

Zilele trecute, Regina Rania a fost premiată în cadrul evenimentului ”Fashion for relief gala”, pentru eforturile impresionante depuse în ajutorarea copiilor din zonele de conflict.

Rania la evenimentul Fashion for Relief

Regina Iordaniei a luat parte la un eveniment organizat în Franța, în cadrul căruia a fost răslălătită pentru munca umanitară depusă de când a intrat în familia regală. Ea și modelul Naomi Campbell, fondatoarea și purtătoarea de cuvânt al evenimentului ”Fashion for relief”, au ținut discursuri puternice despre importanța dedicării în aceste scopuri și despre soarta copiilor din zonele de conflict.

Alături de Naomi Campbell

Ce-a scos-o în evidență pe Regina Iordaniei la acest eveniment n-a fost, însă, numai discursul emoționant rostit în fața audienței formată din celebrități, filantropi și oameni din industria cinematografică mondială, ci și outfitul ales pentru această ocazie!

Ţinuta stzlish pe care a purtat-o

În vârstă de 46 de ani, Regina Rania a strălucit la această gală caritabilă, alegând să poarte un outfit stylish, ”all-white”, care i-a venit ca turnat. Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de stilettos asortați și un clutch argintiu.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA