Regina Rania, bucurie și lacrimi că i se însoară fiul cel mare. Mireasa a primit celebra petrecere Henna

23 mai, 2023

O dată în viață ți se însoară fiul cel mare. Regina Rania a Iordaniei a împărtășit lumii întregi imaginile emoționante de dinainte de nuntă.

Regina Rania și nora Rajwa Al Saif la petrecerea Henna, Instagram (2) (1) jpg

Pe 1 iunie 2023, Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei se va însura cu aleasa inimii sale, arhitecta Rajwa Al Saif, femeia care peste câțiva ani îi va lua locul superbei Regine Rania, când tânărul va urca pe tronul hașemit, în locul tatălui său, Regele Abdullah II al Iordaniei.

Regina Rania și nora Rajwa Al Saif la petrecerea Henna, Instagram (11) jpg

Palatul regal hașemit o ține tot într-o petrecere, căci în martie anul acesta a mai avut loc o nuntă, sora mai mică a Prințului Hussein, Prințesa Iman s-a căsătorit cu Jameel Alexander "Jimmy" Thermiótis, un om de afaceri.

Rania, Iman și Muna profimedia 0762138803 jpg

Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei are 28 de ani și se va însura cu mare fast, fast demn de viitorul rege iordanian, la Palatul Zahran din Amman, pe 1 iunie.

Cu doar nouă zile înainte de marele eveniment, Regina Rania a publicat câteva fotografii noi superbe, care o arată sărbătorind cu viitoarea mireasă Rajwa, la petrecerea tradițională cu henna a miresei, înainte de nuntă. Reuniunea la care au participat doar femeile a avut loc luni seara la Madareb Bani Hashem a Curții Regale Hașemite.

Imaginile sunt emoționante și denotă legătura strânsă pe care soacra mare o are cu nora: le vedem pe cele două femei îmbrățișându-se cu căldură, cu un zâmbet larg pe chipul lui Rajwa, în timp ce în alta pot fi văzute mergând împreună, mână în mână. Potrivit tradiției, soacra nu pierde un copil, ci câștigă un fiu sau o fiică, după caz.

Petrecerea cu henna este foarte iubită în Iordania, este ocazia în care femeile apropiate mirilor se reunesc și o copleșesc pe viitoarea mireasă cu felicitări și daruri.

Într-o altă imagine o vedem pe Regina Rania ținând un discurs emoționant, încât Rajwa Al Saif este nevoită să-și șteargă lacrimile cu un șervețel. Întâmpinându-și oaspeții, Regina Rania a spus: „Sunt atât de fericită că ați putea fi cu toții aici pentru a sărbători cu noi. Astăzi este o zi specială pentru noi și pentru întreaga noastră familie iordaniană: bucuria noastră este una și aceeași... aproape sau departe, sunteți cu toții în inimile noastre astăzi.”

Regina Rania a făcut referire și la viitoarea noră, descriind-o pe domnișoara Rajwa drept „cea mai dulce și mai frumoasă viitoare mireasă”, adăugând că este la fel de prețioasă pentru ea ca fiicele sale, Prințesele Iman și Salma.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg