Regina Rania, bucurie și lacrimi că i se însoară fiul cel mare. Mireasa a primit celebra petrecere Henna

23 mai, 2023

O dată în viață ți se însoară fiul cel mare. Regina Rania a Iordaniei a împărtășit lumii întregi imaginile emoționante de dinainte de nuntă.

Regina Rania și nora Rajwa Al Saif la petrecerea Henna, Instagram (2) (1) jpg

Pe 1 iunie 2023, Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei se va însura cu aleasa inimii sale, arhitecta Rajwa Al Saif, femeia care peste câțiva ani îi va lua locul superbei Regine Rania, când tânărul va urca pe tronul hașemit, în locul tatălui său, Regele Abdullah II al Iordaniei.

Regina Rania și nora Rajwa Al Saif la petrecerea Henna, Instagram (11) jpg

Palatul regal hașemit o ține tot într-o petrecere, căci în martie anul acesta a mai avut loc o nuntă, sora mai mică a Prințului Hussein, Prințesa Iman s-a căsătorit cu Jameel Alexander "Jimmy" Thermiótis, un om de afaceri.

Rania, Iman și Muna profimedia 0762138803 jpg

Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei are 28 de ani și se va însura cu mare fast, fast demn de viitorul rege iordanian, la Palatul Zahran din Amman, pe 1 iunie.

Cu doar nouă zile înainte de marele eveniment, Regina Rania a publicat câteva fotografii noi superbe, care o arată sărbătorind cu viitoarea mireasă Rajwa, la petrecerea tradițională cu henna a miresei, înainte de nuntă. Reuniunea la care au participat doar femeile a avut loc luni seara la Madareb Bani Hashem a Curții Regale Hașemite.

Imaginile sunt emoționante și denotă legătura strânsă pe care soacra mare o are cu nora: le vedem pe cele două femei îmbrățișându-se cu căldură, cu un zâmbet larg pe chipul lui Rajwa, în timp ce în alta pot fi văzute mergând împreună, mână în mână. Potrivit tradiției, soacra nu pierde un copil, ci câștigă un fiu sau o fiică, după caz.

Petrecerea cu henna este foarte iubită în Iordania, este ocazia în care femeile apropiate mirilor se reunesc și o copleșesc pe viitoarea mireasă cu felicitări și daruri.

Într-o altă imagine o vedem pe Regina Rania ținând un discurs emoționant, încât Rajwa Al Saif este nevoită să-și șteargă lacrimile cu un șervețel. Întâmpinându-și oaspeții, Regina Rania a spus: „Sunt atât de fericită că ați putea fi cu toții aici pentru a sărbători cu noi. Astăzi este o zi specială pentru noi și pentru întreaga noastră familie iordaniană: bucuria noastră este una și aceeași... aproape sau departe, sunteți cu toții în inimile noastre astăzi.”

Regina Rania a făcut referire și la viitoarea noră, descriind-o pe domnișoara Rajwa drept „cea mai dulce și mai frumoasă viitoare mireasă”, adăugând că este la fel de prețioasă pentru ea ca fiicele sale, Prințesele Iman și Salma.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg