Regina Rania, în pantaloni de trening şi tocuri. Este sau nu cea mai stilată regină?

3 mai, 2018
rania4 jpg jpeg

Ţinutele ei trebuie să fie mereu adecvate evenimentelor la care ia parte. Totuşi, e de notorietate faptul că Reginei Rania a Iordaniei îi place foarte mult să experimenteze în zona de fashion, adoptând în ţinutele ei ”oficiale”  obiecte vestimentare care sunt în trend. De data acasta, e vorba despre pantaloni de trening, cunoscuţi drept  ”track pants”, şi o jachetă sport, denumită şi ”bomber jacket”.

Cooool!

Vă vine greu să credeţi sau nu, oufitul Reginei Rania, purtat ieri, la o vizită oficială, este cât se poate de ”safe”. A potrivit o pereche de track pants atât de actuali, cu un bomber jacket, un top alb şi stilettos înalţi. Ca la carte, ar zice fashionistele şi criticii de modă. Şi, trebuie să reacunoaştem, că nici nouă nu ne displace, deşi n-am mai văzut până acum nicio regină adoptând un astfel de stil vestimentar.

Perfect Queen!

E, fără doar şi poate, una dintre cele mai cool regine. Poate de aceea are şi aşa mult succes la copii, cei din centrul înfiinţat chiar de ea, ”Queen Rania Family and Child Center”, în Amman,  adorând-o pur şi simplu.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg