Regina Rania își dezamăgește fanii, după ce a căzut în plasa operațiilor estetice. E schimbată total

25 iulie, 2024

Chiar dacă porți pe cap, la propriu, o coroană de regină, dorința de-a te menține tânără și atrăgătoare este ceea ce te face umană. Și dacă asta înseamnă să apelezi și la cele mai noi tehnologii ale chirurgiei estetice, fie! 

Efectul Benjamin Button la feminin? Mai degrabă niște injecții în puncte bine alese de pe chipurile regale. Regina Rania a Iordaniei se pare că se află într-o cursă a tinereții fără bătrânețe și face orice pentru a nu lăsa vârsta de 53 de ani să-și facă de cap.

Regina Rania operații estetice jpg

Sau, mai concret soția Regelui Abdullah al II-lea face orice să nu lase să se vadă semnele trecerii timpului pe chipul ei. Am observat asta, cel mai recent, la întâlnirea cu soții Brigitte și Emmanuel Macron de la Paris, în timpul vizitei de stat a cuplului regal iordanian de la sfârșitul lunii iunie. Așezată lângă o Primă-Doamnă a Franței mult mai în vârstă decât ea, la o privire mai atentă, am putut observa că regina hașemită a afișat o chip aproape încremenit, cu semne evidente de intervenții cu botox la nivelul feței.

Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884331399 jpg

E drept că transformarea Raniei nu a început de ieri, de azi, însă, în ultimul timp, soția regelui iordanian a cam renunțat la subtilități.

Se crede că frumoasa de origine palestiniană a apelat până acum la botox, fillere și lifting facial. Există, de asemenea, zvonuri că Rania și-ar fi făcut și o operație la nas, ceea ce e cât se poate de vizibil dacă compari fotografii cu aceasta de dinainte să devină soția lui Abdullah cu cele mai recente. Într-adevăr, Rania a suferit o rinoplastie pe puntea nazală în 1991, cu un an înainte de a se căsători cu Regele Iordaniei, iar motivele nu se știe dacă au fost estetice sau medicale.

Chiar și-așa, fanii ei fideli susțin că ajustările făcute de Rania sunt în mare parte delicate. “Nu a îmbătrânit nici o zi în cei 30 de ani de când s-a măritat cu regele. Fie are gene grozave, fie un chirurg plastician fabulos. E minunat că regele nu are și alte soții, ceea ce este rar în Orientul Mijlociu”, comentează unul dintre aceștia. Alții nu sunt așa de ușor de impresionat: “Regina chirurgiei plastice, la fel ca Regina Spaniei. Au ajuns doar o umbră a femeilor care erau odată”.

Cu părul ei lung și ochii negri seducători, Rania a fost supranumită Cindy Crawford a Iordaniei, cu atât mai mult cu cât ținuta ei nu este una tipică pentru femeia musulmană. Legat de decizia ei de a nu purta batic, soția regelui a comentat: „Chiar cred că religia este un lucru foarte personal. Multe femei din țara mea poartă hijab și veți găsi, de asemenea, și multe femei îmbrăcate ca mine. Uneori nu-mi vine să cred că există o dezbatere uriașă despre o problemă care n-ar trebui să fie cu adevărat o problemă”.

Probabil că aceeași părere o are și despre mult discutatele ei operații estetice, din ce în ce mai evidente, în ultimul timp.

Pe lângă lipsa suspectă a ridurilor și a cutelor de expresie, la 50+, Rania afișează și niște obraji mult mai plini decât atunci când era tânără. Într-adevăr, aspectul ei neted și privirea încremenită vorbesc de la sine, pe limbajul chirurgiei estetice, câteodată unul exagerat.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg