Stilata Regină s-a întâlnit cu Papa Francisc. Însă Rania nu are privilegiul Prințesei Charlene

11 noiembrie, 2022
Regina Rania la Vatican, Profimedia (3) jpg

Regina Rania, demonstrație de eleganță și rafinament la Vatican. Cuplul regal hașemit s-a întâlnit cu Papa, în cadrul unei întâlniri oficiale.

Regina Rania la Vatican, Profimedia (5) jpg

Regina Rania este una dintre multele prezențe regale ajunse în fața Papei, însă puține se bucură de un privilegiu deosebit: privilegiul ținutei albe, atunci când te întâlnești cu Papa. Spre exemplu, soția Prințului Albert de Monaco îl are. „Privilegiul albului” este o distincție rezervată reginelor și prințeselor catolice. Doar șapte femei au acest privilegiu!

Ce fețe regale au primit ”privilegiul albului”? Potrivit People Magazine, este vorba de Regina Sofia a Spaniei, Regina Paula a Belgiei, Marea Ducesă Maria Teresa de Luxembourg, Regina Mathilde a Belgiei, Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Marina de Napoli și Prințesa Charlene de Monaco.

Soția lui Albert a purtat alb la întâlnirea din 2013 cu Papa Benedict al XVI-lea și la o altă întrevedere cu Papa Francisc din 2016. Însă anul acesta, la cea mai recentă întâlnire de la Vatican, Prințesa Charlene a venit îmbrăcată în negru.

Regina Rania, spectaculoasă ca de obicei, a avut, în schimb, un voal alb, care îi venea minunat și se asorta cu mânecile și cordonul rochiei negre.

Regina Rania și Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei au sosit la Vatican, pentru a se întâlni cu Papa joi, 10 noiembrie.

Stilata regină în vârstă de 52 de ani s-a afișat așa cum o știm mereu: șic. Deosebită, elegantă, rafinată, cu o atenție deosebită la detalii. Și-a accesorizat ținuta anostă neagră în așa fel încât a fost o apariție spectaculoasă. Inclusiv poșeta a avut un mic buton alb, perlat, care îi completa ideea alb-negru a ținutei. Regina Rania a fost extrem de apreciată în online, căci aprecierile și complimentele au curs de la apariția pozelor. ”Este întotdeauna șic, elegantă și în temă.”, a fost doar una dintre concluziile admirative scrise pe Twitter.

Casa Regală hașemită a transmis că întâlnirea de la Vatican a avut ca scop nevoia de a susține dialogul interconfesional, de a accepta religiile existente în zona Iordaniei și de a proteja prezența creștină din zonă. Tot Curtea a distribuit și imagini cu Regina Rania și Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei în vizită la Papa Francisc, la Vatican.

Regina Rania a mai mers odată în vizită la Vatican, în 2013, ocazie cu care a purtat tot o ținută neagră, cu voal alb. Cei 9 ani par să nu fi trecut peste Regină, căci este neschimbată.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg