Regina Rania, lecție de eleganță la New York, alături de Jill Biden și de Mathilde a Belgiei

19 septembrie, 2023

Dedicată cauzei copiilor din întreaga lume, Regina Iordaniei s-a aflat duminică la New York la un eveniment organizat de ONU și UNICEF, unde a ascultat un discurs al Primei Doamne a Americii.

Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg

Dincolo de rolul său de suverană a Iordaniei, Regina Rania este, în primul rând, o mamă cu o inimă mare, dar și o femeie implicată. Chiar dacă ar fi putut sta binemersi acasă, bucurându-se doar de privilegiile statutului său, soția Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei a sfidat această idee preconcepută prin multiplicarea cauzelor în care se implică, în special apărarea drepturilor femeilor și a drepturilor copiilor. Pentru acestea din urmă, Regina Rania, care și-a sărbătorit recent cea de-a 53-a aniversare, și-a făcut simțită prezența participând duminică la un eveniment intitulat „Campioni pentru copii", organizat la New York de UNICEF.

Cu cămașă neagră și fustă în dungi negre, oliv și bordeaux, Regina Rania a făcut din nou impresie, silueta ei, coafura impecabilă și machiajul feminin făcând-o să pară o fetișcană.

Lângă ea, Regina Mathilde a Belgiei avea, cumva, aceeași referință vestimentară, cu cămașă și fustă în dungi, dar, în ciuda mixului alb-negru, nu era o combinație la fel de elegantă.

Cât despre Jill Biden, aceasta a lăsat deoparte celebrele sale rochii înflorate și a apărut într-un costum uni de culoare bleu.

În timpul recepției, Rania a Iordaniei, însoțită de celebrități, printre care actorul Orlando Bloom și Regina Mathilde a Belgiei, a ascultat discursul Primei Doamne, Jill Biden, care a vorbit despre modul în care copiii pot fi plasați în centrul realizării Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU, punând accentul pe abilitarea lor și pe necesitatea de a investi în viitorul lor.

Rania a Iordaniei este ea însăși fondatoarea unei asociații din țara sa, a cărei ambiție este de a dezvolta proiecte economice și sociale pentru a combate sărăcia și de a încuraja introducerea de programe educaționale în întreaga lume. 

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg