Regina Rania, lecție de eleganță la New York, alături de Jill Biden și de Mathilde a Belgiei

19 septembrie, 2023

Dedicată cauzei copiilor din întreaga lume, Regina Iordaniei s-a aflat duminică la New York la un eveniment organizat de ONU și UNICEF, unde a ascultat un discurs al Primei Doamne a Americii.

Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg

Dincolo de rolul său de suverană a Iordaniei, Regina Rania este, în primul rând, o mamă cu o inimă mare, dar și o femeie implicată. Chiar dacă ar fi putut sta binemersi acasă, bucurându-se doar de privilegiile statutului său, soția Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei a sfidat această idee preconcepută prin multiplicarea cauzelor în care se implică, în special apărarea drepturilor femeilor și a drepturilor copiilor. Pentru acestea din urmă, Regina Rania, care și-a sărbătorit recent cea de-a 53-a aniversare, și-a făcut simțită prezența participând duminică la un eveniment intitulat „Campioni pentru copii", organizat la New York de UNICEF.

Cu cămașă neagră și fustă în dungi negre, oliv și bordeaux, Regina Rania a făcut din nou impresie, silueta ei, coafura impecabilă și machiajul feminin făcând-o să pară o fetișcană.

Lângă ea, Regina Mathilde a Belgiei avea, cumva, aceeași referință vestimentară, cu cămașă și fustă în dungi, dar, în ciuda mixului alb-negru, nu era o combinație la fel de elegantă.

Cât despre Jill Biden, aceasta a lăsat deoparte celebrele sale rochii înflorate și a apărut într-un costum uni de culoare bleu.

În timpul recepției, Rania a Iordaniei, însoțită de celebrități, printre care actorul Orlando Bloom și Regina Mathilde a Belgiei, a ascultat discursul Primei Doamne, Jill Biden, care a vorbit despre modul în care copiii pot fi plasați în centrul realizării Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU, punând accentul pe abilitarea lor și pe necesitatea de a investi în viitorul lor.

Rania a Iordaniei este ea însăși fondatoarea unei asociații din țara sa, a cărei ambiție este de a dezvolta proiecte economice și sociale pentru a combate sărăcia și de a încuraja introducerea de programe educaționale în întreaga lume. 

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg
profimedia 0806116354 jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg
nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg
Prințesa Charlene, Getty (1) jpg
diana - charles
Meghan Markle tinute Invictus jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (6) jpg
Harry și Meghan, închidere Invictus 2023, Getty (2) jpg
Eugenie turcoaz jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Olga Romanoff profimedia 0604335352 (2) jpg
Prințesa Estelle profimedia 0805377579 jpg