Regina Rania pregătește un eveniment fashion

Este una dintre cele mai stylish regalități, iar de asta ne-am convins și cu ocazia celei mai recente apariții ale sale. Pregătind prima ediție a evenimentului ”Amman Design Week”, Regina Rania și-a făcut apariția în locația unde se va organiza acel eveniment fashion.

foto: Hepta

Jordan's Queen Rania Al Abdullah visits downtown Amman, Jordan on August 8, 2016, to check on the progress of preparations under way for Amman Design Week (ADW), the nine-day event and expo that will commence on September 1st. Photo by Balkis Press/ABACAPRESS.COM
Regina Rania a vizitat capitala Iordaniei, acolo unde va avea loc o primă ediție a evenimentului fashion ”Amman Design Week”

E la curent cu trendurile! Regina Iordaniei a fost fotografiată, zilele trecute, într-o ținută stylish, compusă dintr-o pereche de pantaloni culottes, albi, o cămașă blue-navy, și o pereche de stilettos argintii. Ce să mai, regina în vârstă de 45 de ani a fost o adevărată apariție, accesorizându-și ținuta cu o pereche de ochelari oversized și un clutch negru.

Regina-Rania
O ținută extrem de stylish

Și trebuie să recunoaștem că aceasta nu este prima apariție reușită a Reginei Iordaniei. Fiecare apariție a acesteia este lăudată de fanii internauți, care au ocazia să vadă printre primii ținutele purtate, căci Regina Rania este o prezență foarte activă în mediul online. Contul ei de Instagram este actualizat aproape zilnic, cu noutăți din viața frumoasei suverane.

Vezi și galeria foto cu apariția Reginei Rania!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA