Regina Rania rupe tăcerea după nunta de basm a Prințesei Iman: „Nu este un rămas bun...”

14 martie, 2023

Regina Rania a Iordaniei, mama miresei, a transmis un mesaj emoționant după grandiosul eveniment.

regina rania nunta printesa iman jpg

Regina Rania și Regele Abdullah ai Iordaniei au trăit emoții puternice duminică, 12 martie, când au asistat la căsătoria primului lor copil. Prințesa Iman, fiica cea mare a cuplului regal, s-a căsătorit cu iubitul ei, Jameel Alexander Thermiotis, în cadrul unei ceremonii de poveste în Iordania.

La doar câteva ore de la nunta de basm, Regina Rania a Iordaniei a intrat pe Instagram și a postat un mesaj incredibil de emoționant pentru Iman. Rania, în vârstă de 52 de ani, a distribuit un videoclip superb în care prezintă momente inedite din ziua nunții.

Filmarea a fost însoțită și de un mesaj special pentru fiica ei cea mare: „Draga mea Iman, acesta nu este un rămas bun, căci tu ești mereu în mintea și în inima mea. Dumnezeu să te binecuvânteze”. Tot pe Instagram Regina Rania a Iordaniei a mai distribuit și alte fotografii de la eveniment, unele în care apar mulți dintre membrii familiei sale. „O zi diferită de toate celelalte! Vă mulțumim tuturor că ați împărtășit bucuria noastră”, a mai transmis ea.

Prințesa Iman, o prințesă conservatoare

Pentru ziua cea mare, Prințesa Iman a purtat o rochie albă conservatoare, brodată manual, cu pieptar și mâneci lungi cu manșete din dantelă, o trenă lungă și un voal lung, care era împodobit cu flori brodate. Cea mai de preț bijuterie a fost tiara cu diamante, care ar fi aparținut bunicii sale, Prințesa Muna Al Hussein, mama Regelui Abdullah și a doua soție a regretatului Rege Hussein.

Jameel Thermiotis, în vârstă de 28 de ani, a fost și el un mire foarte elegant, alegând să poarte un costum din trei piese, format din vestă gri și sacou cu pantaloni negri.

Regina Rania a impresionat și ea prin ținută, alegând o rochie plisată grej, foarte modernă, dar respectând eticheta musulmană, accesorizată cu un clutch turcoaz. Cât despre cealaltă fiică a sa și viitoarea ei noră, acestea au purtat rochii uni, în nuanțe vibrante de roz fuchsia și, respectiv, galben ocru.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg