Regina s-a supărat pe Kate și pe William. Cum i-au sfidat cei doi ordinele

18 iulie, 2022
hay10 jpg

Regina este supărată pe Prințul William și pe Kate, după ce ducii i-au „sfidat ordinele”, potrivit unui expert regal.

Se crede că Regina este foc și pară pe Prințul William care a trecut peste dorința ei. Afirmația expertului regal Neil Sean vine după ce familia Cambridge a fost văzută plecând într-o scurtă vacanță cu elicopterul. William și Kate și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au călătorit împreună, alături de noul lor câine Orla.

Cu toate acestea, există un protocol pentru regali, iar conform acestuia cei doi ar fi trebuit  să călătorească în aeronave separate.

Sean citează, de asemenea, un material anterior din Daily Mail care susține că regina „i-a vorbit destul de ferm lui William despre acest lucru și l-a îndemnat să renunțe complet la zborul cu elicopterul” din motive de siguranță.

„Se pare că Prințul William și Catherine au sfidat ordinele reginei”, susține specialistul.

„Săptămâna aceasta au fost văzuți urcându-se într-un elicopter în zona din spate a Palatului Kensington, cu care au plecat într-o scurtă vacanță. Acest lucru a îngrijorată pe regină. Există un protocol regal pentru ca oamenii să călătorească în aeronave separate din motive de siguranță evidente".

hay7 jpg

Se pare că regina i-a vorbit destul de ferm lui William despre asta. Când Prințul William și Catherine se întorc din scurta lor vacanță vor fi chemați la Windsor pentru a explica cauza acțiunilor lor”.

În urmă cu șase luni, regina a avut „mai multe conversații” cu William, cerându-i să „nu mai zboare, în special pe vreme rea”, pe fondul temerilor că un accident ar putea amenința linia de succesiune, potrivit Daily Mail.

Regulile neoficiale împiedică de obicei membrii familiei regale să zboare împreună, dar reglementările au fost relaxate de când s-au născut copiii lui William.

Deși destinația lor nu a fost confirmată, probabil că ducii de Cambridge s-au îndreptat spre reședința lor din Norfolk.

Toți cei trei copii au luat vacanță săptămâna trecută. Prințul George va schimba, probabil, școala, în timp ce familia o să se mute la Adelaide Cottage din Windsor. 

Această mișcare vine din dorința de a fi mai aproape de regină și de părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, care locuiesc în Berkshire.

Familia Cambridge o vizitează de obicei pe Majestatea Sa la Balmoral în august.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg