Regina se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile, dar este prea mândră pentru a fi văzută în public. "E bântuită de imaginea Prinţesei Margaret"

25 martie, 2022
4 regina8 1 jpg jpeg

Tristeţe la Palat! Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, foloseşte un scaun cu rotile în spatele uşilor, dar încearcă să ascundă de toată lumea acest fapt, au declarat surse pentru OK! .

„Am auzit că motivul pentru care nu face multe dintre evenimentele pe care ar trebui să le facă şi le anulează este pentru că se află într-un scaun cu rotile ”, precizează actorul Christopher Biggins, care este prieten cu mulţi membri ai familiei regale. „Nu vrea să fie văzută, este foarte mândră”, a adăugat el pentru televiziunea britanică. „Este cel mai mare monarh al nostru. E trist, sper că îşi va putea celebra aniversarea”.

În aceste condiţii, misterul se adânceşte, pentru că nu se ştie dacă Regina va putea participa la slujba de pomenire a Prinţului Philip pe 29 martie, când are programată următoarea ieşire publică.

stanga
dreapta
1 regina73 jpg jpeg
2 regina8 jpg jpeg
3 regina9 jpg jpeg

"Trebuie să fim realişti. Ea este la doar câteva săptămâni distanţă de aniversarea de 96 de ani, aşa că şi-a acceptat propriile limitări", spune  Russell Myers , editorul ziarului The Daily Mirror. „Ea are probleme cu deplasarea, iar oamenii de la Palat spun că are zile bune şi zile mai puţin bune.  Nu cred că o vom vedea vreodată dând înapoi, dar probabil o vom vedea din ce în ce mai puţin".

Surse regale au confirmat pentru OK! că starea Reginei, care se ajuta înainte de baston, s-a înrăutăţit. De asemenea, se spune că suverana este bântuită de imaginea surorii sale, Margaret, într-un scaun cu rotile, atunci când Regina Mamă împlinea 101 de ani.

„Este o imagine groaznică, pe care Regina nu şi-o aminteşte cu drag. Trebuia să fie despre Regina Mamă, dar toată lumea a văzut-o pe prinţesa Margaret în declin, trist”.

Regina nu mai are energie nici să îşi plimbe câinii , aşa că nu s-a putut aventura cu ei în aer liber de când a fost internată în spital, în octombrie anul trecut. „ Nu este suficient de bine”, adaugă o sursă din interior.

„Regina se întoarce de obicei către patrupezii ei în perioadele de criză şi stres Îi scotea afară în fiecare zi după ce Philip s-a îmbolnăvit şi apoi a murit , pentru că sunt o sursă de alinare”.Recente pe Ok! Magazine

regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg