Regina și Prințesele nepretențioase! S-au îmbrăcat în haine Zara și pantofi sport la Jocurile Olimpice

30 iulie, 2024

Regina Maxima a Țărilor de Jos și Prințesele Amalia și Alexia și-au etalat ținutele în timpul apariției lor la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (2) jpg

Odată cu deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, o mulțime de familii regale s-au lăsat admirate la cea mai mare competiție sportivă din lume. Regina maxima a Țărilor de Jos nu lipsește, ea a apărut în weekend alături de cele două fiice mai mari ale sale, Prințesa Amalia și Prințesa Alexia.

Ținuta purtată de Regina Maxima

Duminică, Regina Maxima a Țărilor de Jos a participat la una dintre competițiile de înot. Acolo, fidelă stilului său îndrăzneț și vibrant, ea a debutat cu un ansamblu de bluză fluidă și fustă lungă de la Etro, cu un imprimeu colorat. Pentru a-și defini talia, ea a purtat o curea cu cataramă din rafie de la Oscar de la Renta.

Cum s-a îmbrăcat Prințesa Amalia

Prima născută a Regelui și a Reginei Olandei a purtat o salopetă albă acoperită parțial de un blazer oversize bej și o eșarfă portocalie în jurul gâtului, ca un omagiu adus olimpicilor olandezi. Geanta purtată de ea e creată de Marina Raphael.

Prințesa Alexia a atras atenția cu stilul ei

De-a lungul anilor, Prințesa Alexia și-a dezvoltat un stil foarte original, în care hainele mai moderne și urbane coexistă cu cele foarte sofisticate. Cea mijlocie dintre surori a completat o rochie lungă portocalie cu un sacou supradimensionat din lână și piele, din colaborarea de modă dintre Denham și delegația olandeză.

Ce genți au ales Regina și Prințesele

Atât Regina Maxima, cât și fiica sa Amalia și-au completat look-urile cu genți semnate Marina Raphael, unul dintre designerii lor de accesorii preferați, însă modelul care a atras cu adevărat atenția presei de modă a fost geanta din piele maro de la Bottega Veneta pe care Alexia a purtat-o.

Mai devreme în cursul zilei de duminică, familia s-a întâlnit cu mai mulți călăreți și a profitat de plimbarea în jurul grajdurilor pentru a purta ținute mai practice. Alexia a optat pentru un look clasic, format dintr-o cămașă cu dungi de la Polo Ralph Lauren, blugi drepți și adidași Nike.

Regina Maxima s-a întors la imprimeurile sale boeme, într-o ținută de la brandul Alexis, completat cu pantofi sport de la Anta Sports. Amalia a purtat o bluză cu fundiță de la Sézane, blugi largi și adidași de la Autry.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg