Regina Sofia a Spaniei, cu familia la nunta Prințesei Teodora a Greciei! Cine a însoțit-o la eveniment

30 septembrie, 2024

Elegantă și stilată, așa a fost Regina Sofia a Spaniei la nunta Prințesei Teodora a Greciei din Atena! La evenimentul de sâmbătă, ea a fost însoțită de cele două fiice ale sale, infantele Elena și Cristina, și de trei dintre nepoții săi: Juan, Miguel și Irene Urdangarin.

Regina Sofia a Spania la nunța Prințesei Teodora a Greciei Foto Getty Images (4) jpg

Imediat ce au coborât din mașina oficială, membrii familiei regale spaniole au fost aclamați și aplaudați de cetățenii prezenți la Catedrala Metropolitană, acolo unde Prințesa Teodora și-a unit destinul cu americanul Matthew Kumar.

Regina Sofia a parcurs drumul de la mașină până la intrarea în biserică, salutându-i pe toți cei prezenți și zâmbind, arătând cât de fericită în ziua specială a Prințesei Teodora, care e nepoata ei, adică fiica fratelui său, regretatul Rege Constantin. În spatele ei au fost Infanta Elena și Infanta Cristina cu trei dintre copiii lor, Juan, Miguel și Irene. Cei șase au stat în Piața Metropolis, situată în fața catedralei, și au pozat pentru presă.

Apoi, Juan și Miguel Urdangarin au stat fiecare de o parte a bunicii lor și au ajutat-o să urce treptele de la intrarea în catedrală, care era decorată cu un covor albastru și flori albe. 

Pentru Regina Sofia, acest eveniment a însemnat și o reîntâlnire cu membri ai regalității europene. La ieșirea din biserică, am văzut-o pe mama Regelui Felipe al Spaniei vorbind animat cu Benedicta a Danemarcei și Alexandru al Serbiei, de care este legată prin legături de familie. La câțiva pași în spatele ei se afla Thomas Flohr, socrul lui Philippos al Greciei și fondatorul VistaJet, cea mai mare flotă de avioane private din lume.

După ceremonie, Regina Sofia a petrecut și câteva momente frumoase cu nepoții ei, de care nu se poate bucura atât de mult pe cât și-ar dori din cauza distanței. Trebuie amintit faptul că Juan Urdangarin locuiește de ceva timp în Anglia, unde Irene tocmai s-a mutat pentru a studia. Miguel a studiat și el în țara britanică, mai exact la Universitatea din Southampton, la Centrul Național de Oceanografie (NOCS), lider în cercetarea științelor oceanice și ale Pământului.

Ținuta purtată de Regina Sofia la nuntă

La nunta regală din Atena, Regina Sofia a optat pentru un costum fucsia din două piese format dintr-un sacou cu pliuri laterale și o fustă plisată. În ceea ce privește bijuteriile, ea a ales o broșă din cutia regală de bijuterii sub forma unui arc din platină cu diamante încrustate, pe care a purtat-o pentru prima dată după proclamarea lui Juan Carlos I în 1975.

Prințesa Teodora a Greciei Foto Profimedia (2) jpg

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Teodora a Greciei Foto Profimedia (4) jpg
Regele Charles Prințul Philip Foto Getty Images (1) jpg
Printesa Teodora a Greciei s a casatorit Foto Profimedia (3) jpg
Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg