Regina Spaniei, dusă de urgență la spital! Toate angajamentele regale au fost anulate

11 aprilie, 2024

Regina Sofia a fost internată la un spital din Madrid.

Regina Sofia, mama lui Felipe, stânga. În dreapta soția sa, Regina Letizia
Regina Sofia, mama lui Felipe, stânga. În dreapta soția sa, Regina Letizia

Regina Sofia a Spaniei a fost transportată de urgență la spital, ceea ce a dus la anularea tuturor angajamentelor regale. Mama Regelui Felipe al Spaniei a fost transportată de urgență la un spital din Madrid, după ce i s-a agravat o infecție a tractului urinar.

Într-o declarație publică, Casa Regală Spaniolă a transmis că Regina Sofia se recupera fără doar și poate, doar că va rămâne peste noapte pentru observație.

Soțul Reginei Sofia, fostul Rege Juan Carlos al Spaniei se află și el sub tratament la Madrid, la Clinica Internațională Ruber.

Regina Sofia trebuia să viziteze o bancă de alimente din Huesca pe 12 aprilie, dar a fost nevoită să anuleze angajamentul public, pentru a se concentra pe recuperarea ei.

Regina Sofia este mama Regelui Felipe al VI-lea, unul dintre cei trei copii pe care i-a avut cu Regele Juan Carlos, alături de Infanta Elena și Infanta Cristina.

Pe măsură ce au fost date publicității știrile despre starea de sănătate a mamei sale, regele Felipe a continuat să-și îndeplinească angajamente regale, inclusiv să țină o audiență militară la Madrid, la Palat.

În cursul zilei de ieri, Regele Felipe al Spaniei a fost fotografiat sosind la Clinica Internațională Ruber pentru a-și vizita mama și a-i oferi sprijin în timp ce aceasta își continuă tratamentul.

În ciuda faptului că nu se mai află la conducerea țării de ani buni, fosta Regină Sofia are multe angajamente publice regale. Sofia a devenit regină în 1975, după ce s-a căsătorit cu Juan Carlos câțiva ani mai devreme.

Inițial, Prințesa Sofia a Greciei și a Danemarcei, ea l-a cunoscut pe Juan Carlos în anii 1950, s-au îndrăgostit în anii 1960 și s-au căsătorit în 1962.

Deși Sofia a avut o mulțime de pretendenți, ea l-a ales pe cel mai infidel dintre ei, iar rușinea de-a fi înșelată de soțul și tatăl copiilor ei a trăit-o public, jignirea fiind înmiit mai mare. De aceea, nimeni n-o condamnă pentru că acum, după ce Regele Juan Carlos a fost nevoit să abdice în favoarea fiului său, Regele Felipe - din cu totul alte cauze, mult mai rușinoase, care implică bani publici și lipsa moralității - trăiește separat de consortul său, ea în Spania, iar el în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg