Regina Spaniei, superbă în roz la Summit-ul NATO. Letizia și-a însoțit invitații la Teatrul Regal din Madrid

1 iulie, 2022
Letizia Teatro Real jpg

Joi, Regina Letizia a mai făcut încă o demonstrație de rafinament și eleganță la nivel înalt.

Superba soție a Regelui Felipe s-a ocupat de participanții la Summitul NATO care s-a desfășurat în Spania și a fost o pată de culoare între mulțimea de costume gri și bleumarin. Căci de data aceasta, a optat pentru o rochie de un roz aprins, cu o lungime elegantă, până la jumătatea gambelor, care îi dezvăluia picioarele și brațele top fit.

Regina a încălțat o pereche de pantofi cu toc de la designerul său preferat, Carolina Herrera, și a purtat un accesoriu discret, un inel auriu Karen Hallam.

Cu alura sa tinerească, la 49 de ani, Letizia și-a purtat părul desfăcut și întins, cu deja celebrele șuvițe cărunte ce par că nu o deranjează deloc.

Regina Letizia și-a întâmpinat invitații la Teatrul Regal împreună cu directorul acestuia, Ignacio García-Belenguer Laita.

Participanții evenimentului la vârf au fost prezenți joi, în ultima zi a Summit-ului NATO și au încheiat agenda culturală la Teatrul Regal, un impozant obiectiv turistic din Madrid. Teatro de La Ópera asa cum era numit, a fost inaugurat de Regina Isabela a II-a, în noiembrie 1850, cu interpretarea operei lui Donizetti "La Favorita".

Teatrul Regal a devenit faimos pentru interpretarea operelor de Verdi, Wagner, Stravinsky, precum și a spectacolelor baletului rus. Între 1925 și 1966 teatrul a fost închis pentru restaurări, apoi redeschis ca sală de concerte. Inaugurarea Auditoriului Național în 1989 a dus la transformarea instituției în teatru.

Vizita la teatru a început cu o degustare ghidată a trei uleiuri de măsline extravirgine premiate și apoi, invitații și Regina s-au bucurat de o repetiție a operei Nabucco de Giuseppe Verdi și de un spectacol al cântăreței de flamenco Kiki Morente.

Sărbătoarea NATO a coincis cu împlinirea a 40 de ani de la aderarea Spaniei la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord. Invazia rusă în Ucraina, tensiunile dintre Moscova și Alianță și aderarea Finlandei și Suediei marchează agenda unui eveniment la care participă delegații din 40 de țări și care a transformat Madridul în epicentrul politicii mondiale în tot acest răstimp.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg