Regula de aur a Prințesei Kate pentru copiii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

9 aprilie, 2024

Nu sunt cele mai vesele momente din viața acestor trei copii, având în vedere că sunt mici și este dificil să vezi cum mama ta se chinuie cu o boală nemiloasă.

Prințesa Kate și Prințul Louis, Wales, GettyImages (2) jpg

Dar frumoasa Kate i-a crescut până acum impecabil. A reușit atât să îi educe, cât și să le permită să-și dezvăluie adevărata personalitate. Dintre cei trei copiii de Wales, Prințul Louis este cel mai ștrengar. Aparițiile sale de-a lungul timpului au fost cu adevărat adorabile! Iar mutrițele sale simpatice au făcut deliciul fanilor regali.

Prințesa Kate și Prințul Louis, Wales, GettyImages (4) jpg

Prințesa de Wales este o mamă practică și implicată în viața celor trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Regula ei numărul unu, regula de aur se referă la bunătate. Kate a considerat întotdeauna că dacă există bunătate atunci când îți crești copiii, cu siguranță metoda va fi infailibilă, un succes. Este adevărat, ea aplică fiindcă la rândul său este o persoană bună și empatică.

Se crede însă că, de-a lungul anilor, mama regală a trei copii a aplicat trucuri parentale inspirate atât de la mama ei, Carole Middleton, cât și de la regretata mamă a Prințului William, Prințesa Diana.

Corespondentul regal online, Danielle Stacey, a declarat pentru HELLO!: „Dacă observăm imaginile cu Prințesa Diana când avea copii mici, dar și cu Prințesa Kate, vedem că amândouă sunt mame afectuoase în public! Kate este adesea văzută ținându-și copiii de mână sau aplecându-se pentru a fi la nivelul lor, mai ales când erau mai mici. Le oferă multe gesturi tandre, îi îmbrățișează, îi ascultă, îi mângâie pe spate sau pe păr. Este acolo, prezentă. Când interacționează cu alți copii în cadrul angajamentelor ei publice, Prințesa de Wales se ghemuiește adesea la nivelul lor pentru a interacționa cu ei – lucru pe care și Prințesa Diana îl făcea adesea.”

De-a lungul anilor, Prințesa Kate a încercat să le insufle copiilor un sentiment de normalitate, mai ales când a venit vorba de activități extracurriculare. Fără ezitare, Kate adeseori și-a lăsat hainele de gală și a participat la acțiuni sociale: am văzut-o în bocanci, la împachetat de haine, dând cu sapa sau spărgând lemne. Da, similitudinile cu Prințesa Diana sunt extrem de multe. Și da, bunătatea este cea mai mare valoare pe care au vrut să le-o insufle copiilor.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg