Regula de aur pe care Meghan Markle a încălcat-o, iar Kate Middleton o respectă și acum cu sfințenie

15 august, 2024

Kate Middleton, fiind un membru activ al familiei regale britanice, trebuie să respecte multe reguli chiar dacă unele dintre ele sunt destul de ciudate. În schimb, cumnata Meghan Markle nu mai ține cont de ele.

Kate Middleton și Meghan Markle Foto Getty Images jpg

Se spune că seniorii familiei regale, care reprezintă oficial monarhia la angajamentele lor publice, sunt supuși unor reguli destul de ciudate și foarte formale. Kate Middleton le-a respectat cu sfințenie pe toate căci a petrecut ani de zile învățând toate formalitățile și obiceiurile care vin la pachet cu statutul regal de viitoare regină.

De partea cealaltă e Meghan Markle, care deși a trăit ani de zile în lumina reflectoarelor fiind o actriță de succes, atunci când ea și Prințul Harry s-au întâlnit, ea s-a străduit să înțeleagă și să respecte unele dintre reguli. De curând însă, fanii regali au observat că Meghan Markle face lucrurile în stilul ei deoarece a încălcat o regulă regală majoră pe care Kate Middleton încă trebuie să se asigure că o respectă.

Regula regală particulară pe care MeghanMarkle a demonstrat că nu mai trebuie să o respecte este acordarea de autografe. Potrivit The Express, în timpul unei vizitela un spital, Meghan Markle și-a făcut timp să facă fotografii cu unii dintre tinerii pacienți, înainte de a-și adăuga semnătura și de a le înmâna copiilor. În timp ce vizitele la spital sunt obișnuite pentru membrii familiei regale britanice, aceștia nu sunt niciodată văzuți dând autografe, unii speculând că această regulă este în vigoare pentru a se asigura că nu se realizează nicio fraudă. Anul trecut, la primul picnic pentru copii de la Chelsea Flower Show, Kate Middleton ar fi fost nevoită să refuze să dea un autograf unui copil.

„Nu pot să-mi scriu numele, dar pot să desenez”, ar fi spus Kate Middleton, adăugând că „Numele meu este Catherine. Nu am voie să îmi scriu semnătura, este doar una dintre reguli”. În timp ce Prințul Harry a declarat anterior că multe dintre momentele în care s-a afirmat că soția sa „a încălcat protocolul regal” au fost incorecte, Meghan însăși a menționat că aderarea la monarhie a fost oarecum un „botez al focului” pentru o americancă independentă ca ea. „Alăturându-mă acestei familii, am știut că există un protocol pentru modul în care se fac lucrurile”, a explicat ea în serialul lor de pe Netflix. Cu toate acestea, nu a existat nicio pregătire formală, a susținut Meghan, așa că a fost lăsată să-și dea seama de modul corect de a face lucrurile pe parcurs. „Nu există nicio clasă în care o persoană să spună: „Stai așa, încrucișează picioarele așa, folosește furculița asta, nu face asta, fă o reverență atunci, poartă pălăria asta””, a explicat Meghan, adăugând. „Nu se întâmplă. Așa că a trebuit să învăț multe”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Charlene, Printul Albert, Printul Jacques si Printesa Gabriella la picnicul princiar   profimedia 0905633011 jpg
Lucas Tindall fiu Zara profimedia 0905573697 jpg
Regele Frederik, Printul Christian si Regina Mary   de la palat la ferma   Casa Regala daneza jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0905973065 jpg
Principesa Sofia la Palatul Elisabeta sept 2024   Casa Majestatii Sale (3) jpg
Regele Charles la Balmoral Foto Getty Images (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg
Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg