Regula foarte strictă pe care trebuie să o respecte toți membrii regali activi. Nu face nimeni altfel

5 septembrie, 2024

Prințesa Anne a împărtășit o regulă neașteptată pe care toți membrii familiei regale sunt așteptați să o respecte în angajamentele lor publice.

Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg

Iar sora Regelui chiar știe ce spune. Singura fiică a Reginei Elisabeta are un istoric foarte bogat în ceea ce privește îndatoririle regale. Prințesa regală Anne este una dintre cele mai active și muncitoare membre regale, iar asta este oficial.

Prințesa regală Anne în Franța, GettyImages (4) jpg

L-a depășit chiar și pe fratele ei, Regele Charles, la numărul de evenimente la care a participat. Căci Prințesa Anne și Regele Charles au înregistrat o creștere a îndatoririlor oficiale după moartea Reginei Elisabeta a II-a, în 2022.

Prințesa Anne dezvăluie că toți membrii regali britanici, fără excepție, ar trebui să fie „drăguți, strălucitori și veseli” atunci când se întâlnesc cu membrii publicului din Marea Britanie și din străinătate.

Vorbind anterior în documentarul Princess Anne: Her Working Life din 1981, fiica răposatei Regine Elisabeta, ajunsă la 74 de ani, a discutat despre comportamentul corect regal care este așteptat în vizitele oficiale. Nu te poți duce în locuri, să te vezi cu oamenii și să fii îmbufnat. Energia regalului trebuie să fie suavă, pozitivă, veselă.

Ea a spus: „[Trebuie să fii] drăguț, strălucitor și vesel, [chiar dacă s-ar putea să nu ai neapărat] chef”.

Anne, care este mama lui Peter Phillips și Zara Tindall, a vorbit și despre compania pe care o alege să o însoțească în ieșirile regale.

Anne, care este de obicei însoțită de soțul ei, Sir Timothy Laurence, a spus: „În angajamentele oficiale, este nevoie și de un însoțitor.”

De-a lungul anilor, Prințesa Anne și-a construit o imagine perfectă, ea fiind și fiind una dintre cele mai harnice persoane din familia regală, iar acest statut a fost consolidat anul acesta cu date oficiale.

Analiza întâlnirilor și angajamentelor regale realizată de Sunday Telegraph a arătat că Prințesa Anne a efectuat 457 de angajamente în 2023, oferind un sprijin constant și de încredere pentru fratele ei, Regele Charles.



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg