Regula pe care Prințesa Diana a schimbat-o la spital pentru Kate! Nora îi e recunoscătoare soacrei

15 februarie, 2024

Regretata Prințesa Diana a schimbat unele reguli, care i-au prins tare bine lui Kate Middleton, nora ei și soția Prințului William.

Kate Middleton si Printesa Diana jpg

Fanii familiei regale britanice au comparat-o pe regretata Prințesă Diana cu soția Prințului William, Kate Middleton, Prințesă de Wales. Stilul ei vestimentar, obiceiurile regale, iubirea ei pentru familie, toate acestea arată adevărata personalitate a lui Kate Middleton, care este adesea comparată cu regretata ei soacră, Prințesa Diana, mama Prințului William.

Acum însă a ieșit la iveală un alt aspect important, o regulă pe care Prințesa Diana a schimbat-o, fără să se gândească, la Kate Middleton. Înainte de modul rebel al regretatei Prințese Diana, se aștepta ca femeile care fac parte din familia regală britanică să nască acasă. De fapt, regretata Regină Elisabeta a născut toți cei patru copii ai săi acasă, ceea ce înseamnă că însuși Regele Charles s-a născut la Palatul Buckingham.

Cu toate acestea, Prințesa Diana a încălcat protocolul regal atunci când l-a născut pe Prințul William la 21 iunie 1982, la ora 21:03, la Spitalul St Mary's din Paddington, Londra, făcându-l primul viitor monarh care s-a născut în spital.

Prințesa Diana a revenit apoi la același spital doi ani mai târziu pentru a-l naște pe Prințul Harry, la 15 septembrie 1984. Faptul că Prințesa Diana a născut la spital a încurajat-o și pe Kate Middleton să facă același lucru.

Prințesa de Wales, Kate Middleton, l-a născut pe Prințul George în spitalul St Mary's pe 22 iulie 2013 și a călcat pe urmele regretatei sale soacre, aducându-i pe lume pe toți cei trei copii pe cale naturală. 

Deși Meghan Markle, soția Prințului Harry, a plănuit să nască acasă, așa cum prevedeau regulile regale, a ajuns să-i nască în spital pe ambii ei copii, Archie, de patru ani, și Lilibet, de doi ani. Archie s-a născut la spitalul Portland din Londra, unde s-au născut prințesele Beatrice și Eugenie, în timp ce Lilibet s-a născut la spitalul Santa Barbara Cottage din California.

Există și o comparațiile și între Meghan Markle și Prințesa Diana. „Atât de mult din ceea ce este Meghan și cum este ea, seamănă atât de mult cu mama mea", a declarat ducele de Sussex, Prințul Harry, în primul episod al serialului-documentar Netflix „Harry & Meghan”. "Ea are aceeași compasiune. Ea are aceeași empatie. Ea are aceeași încredere. Are această căldură în ea".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg