Regula strictă a lui Kate Middleton pe care George, Charlotte și Louis nu o pot încălca în casă

9 septembrie, 2023

Kate Middleton trebuie să jongleze cu responsabilitățile regale, dar și să fie o mamă dedicată pentru cei trei copii ai ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis! De aceea, în casă, ea are o regulă strictă!

Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg

Fiind mama a trei copii mici, Kate Middleton, care e și Prințesă de Wales, s-a destăinuit adesea despre cât de greu poate fi să crești copii. Atât ea, cât și Prințul William au mâinile pline, jonglând cu responsabilitățile lor regale sporite, alături de creșterea copiilor lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Deși au ajutorul unei bone, cuplul regal este adesea văzut lăsându-și și luându-și copiii de la noua lor școală și se spune că le place să participe la activități precum mersul pe bicicletă și gătitul, notează Mirror

Dar nu totul este numai distracție și jocuri pentru copii, deoarece Prințul William și Kate Middleton ar fi stabilit câteva reguli în noua lor casă Adelaide Cottage din Windsor, inclusiv una care trebuie respectată în permanență. Și, potrivit unei surse, această regulă este una pe care o respectă cu strictețe - nu trebuie să se țipe în casă.

Persoana din interior a declarat pentru The Sun: „Strigătul este absolut "off limits" pentru copii și orice urmă de strigăte unul la altul este tratată prin izolare”. Dar în loc să fie trimiși în dormitoarele lor când se poartă urât, cuplul regal are o tehnică diferită - discuția pe canapea.

Sursa a adăugat: „Copilul obraznic este luat de la locul scandalului sau al tulburării și i se vorbește cu calm fie de Kate, fie de William. Lucrurile sunt explicate și consecințele sunt subliniate, iar ei nu țipă niciodată la ei."

La începutul acestei săptămâni, Kate Middleton și-a lansat inițiativa Shaping Us, o campanie ambițioasă, descrisă ca fiind menită să ridice moralul perioadei cruciale a dezvoltării unui copil, de la sarcină până la vârsta de cinci ani. Totodată, Kate Middleton a declarat că proiectul merge dincolo de "creșterea copiilor" și este, de asemenea, despre "modelarea societății noastre" și crearea unei "lumi mai grijulii".

Comentariile lui Kate au fost făcute în cadrul unei discuții filmate cu prezentatorul de radio Roman Kemp. Ea a spus că sublinierea importanței copilăriei timpurii nu înseamnă să pună "presiune suplimentară" pe părinți, ci să le spună că aceștia au nevoie de "ajutor pentru a reprioritiza viața de familie".

"Nu este vorba doar despre creșterea copiilor. Este vorba despre modelarea viitorului nostru, despre modelarea societății noastre, despre crearea unei lumi mai fericite, mai sănătoase și mai hrănitoare în care să trăim cu toții.", a mai zis ea. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg