Reguli pentru copiii regali, în public: "Ai ocazia de a-i arăta mamei și lui tati cât de minunat ești!"

23 mai, 2023

Cei trei copii ai lui Kate Middleton și-ai Prințului William afișează un comportament fără cusur în aparițiile lor publice. Minus cele câteva derapaje ale mezinului, Prințul Louis.

kate william george charlotte louis jpg

Acest lucru poate fi rezultatul antrenamentului pe care-l au acasă cu celebra lor bonă impunătoare, pe numele ei Maria Borrallo. 

Aceasta a fost angajată de către Prințul și Prințesa de Wales în 2014, când primul lor născut, Prințul George, avea doar opt luni. După un stagiu de pregătire la prestigiosul Colegiu Norlan, spanioloaica Borrallo a intrat în serviciul familiei regale britanice, locuind acum la Palatul Kensington și adoptând o abordare strictă a creșterii copiilor, fie ei regali sau nu.

Printre regulile impuse de Maria celor trei copii regali, în ceea ce privește aparițiile publice, sunt cele conform cărora trebuie să-și țină de mână părinții, să zâmbească și să salute mulțimea, interzicând complet crizele de plâns sau de furie.

Regulile de acasă includ mersul la culcare la ora 19:00 și faptul că, indiferent de vreme, copiii trebuie să se joace și afară.

Bona încurajează plimbările cu bicicleta sau cu câinii familiei, poate chiar grădinăritul. La colegiul Norland se pune, de altfel, accentul pe a-i învăța pe copii despre lume, prin joacă.

Înainte de angajamentele regale oficiale, doamna Borrallo obișnuiește să îi pregătească pe copii, explicându-le ce se așteaptă de la ei. „Ea le va spune: Aceasta este ocazia ta de a-i arăta mamei și lui tati cât de minunat ești. Trebuie să zâmbești și să te porți frumos pentru ei și apoi putem să ne întoarcem acasă și să ne jucăm", a declarat un expert regal citat de The Daily Express.

Colegiul Norland din Bath este renumit pentru formarea a peste 10.000 de bone cu pregătire superioară, de peste 125 de ani.

Absolventele sale sunt recunoscute după o uniformă maro tradițională și multe dintre ele au avut grijă de bebeluși regali, printre care s-au numărat și copiii Prințesei Anne. „Doar pentru că bonele Norland poartă uniformă maro și arată destul de demodat, asta nu înseamnă că și mesajul lor este unul de modă veche”, a adăugat sursa citată mai sus. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg