Reguli regale! Alimentele pe care Kate Middleton trebuie să le evite

6 mai, 2022
jit jpg

Kate Middleton are multe restricții ca membru al familiei regale, dar una dintre ele întrece orice imaginație. Ducesa nu poate mânca cartofi.

Viața regală poate părea ușoară pentru Kate Middleton  dar ducesa trebuie să țină cont de multe restricții. Soția lui William a fost întotdeauna lăudată de fani pentru echilibrul și aspectul ei și pentru că s-a comportat întotdeauna ca o adevărată membră a familiei regale. Stilul pe care l-a adoptat și personalitatea ei îi fac pe mulți să se gândească deja la ea ca la o viitoare regină.

Char dacă postura în care se află are multe avantaje, Kate Middleton este, de asemenea, restricționată de o listă lungă de reguli regale pe care trebuie să le respecte.

Ea este adesea lăudată pentru că a luat viața regală în piept și a urmat perfect protocoalele de la Palat. De la interzicerea selfie-urilor la eticheta de culcare, există multe ordine bizare pe care Kate trebuie să le urmeze.

Potrivit fostului bucătar regal Darren McGrady, Kate nu are voie să mănânce cartofi.

McGrady a lucrat la Palatul Buckingham ca bucătar din 1982 până în 1993 și a spus pentru The Telegraph: „Fără cartofi, orez sau paste la cină”.

Potrivit bucătarului regal, Regina nu este o fană a carbohidraților, așa că la cină nu se găsesc alimente din această categorie pe masă, pentru niciun membru al familiei regale, inclusiv pentru Ducesă

Cu toate acestea, există dovezi că frumoasa Kate este o fană a pastelor, și a făcut chiar și paste de casă pentru a sărbători cea de-a cincea aniversare a Prințesei Charlotte în 2020.

Orientările regale susțin, însă, că familia ar trebui să evite alimentele riscante în public.

Crustaceele ar putea provoca toxiinfecții alimentare familiei regale și, prin urmare, lui Kate îi e interzis să le consume. De asemenea, admiratorii regali nu au voie să îi atingă pe cei din familia regală  Dacă cineva așază o mână pe umărului ducesei, respectiva persoană și Kate ar putea avea probleme.

Atingerile ocazionale ale străinilor sunt considerate tabu pentru membrii seniori ai familiei regale. De asemenea, ducesa nu poate merge la culcare înaintea reginei. Kate și ceilalți regali nu trebuie să se culce înaintea Majestății Sale.

În cartea sa „The Royals in Australia”, fostul secretar privat al reginei, Sir William Heseltine, a spus: „Nimeni nu a considerat că este bine să meargă la culcare înainte ca regina să facă asta. Diana se scuza și se ducea la culcare, dar acest lucru dădea destul de prost".

Niciun membru al familiei regale nu are voie să apară în selfie-uri. Regalii ar prefera întotdeauna să aibă o interacțiune personală decât ca oamenii să ceară selfie-uri.

Ba mai mult, Kate nu trebuie să semneze autografe, pentru ca semnătura ei să nu fie falsificată.

Și trebuie să accepte toate cadourile cu bunăvoință, dar Regina decide care dintre daruri trebuie păstrate și unde ar trebui să fie plasate”, spune comentatorul regal Victoria Arbiter pentru Insider. Recente pe Ok! Magazine

disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg
Letizia la Oceanograf jpg