Reguli regale "dezmințite" de Kate sau William! Au dat liber la îmbrățișări și selfie-uri

1 iunie, 2023

Au existat multe speculații cu privire la regulile și protocolul pe care membrii familiei regale trebuie să le urmeze ca parte a îndatoririlor lor! Însă Prințul William, Kate Middleton și chiar Meghan Markle au fost văzuți dezmințindu-le!

kate middleton si printul william (4) jpg

Atunci când membrii familiei regale au angajamente, toată privirile sunt ațintite asupra lor. Așa că nu e de mirare că se comportă exemplar atunci când ies în public. Dar, deși nimeni nu știe cu adevărat ce se întâmplă în spatele zidurilor palatului Buckingham, există adesea multe speculații cu privire la așa-numitele reguli și protocoale pe care trebuie să le respecte.

Cu toate acestea, zvonurile nu sunt întotdeauna adevărate! Iată momentele în care membrii familiei regale, inclusiv Prințul și Prințesa de Wales și chiar Meghan Markle, au dezmințit unele dintre aceste așa-zise reguli.

Interzicerea selfie-urilor

A existat un tip de fotografie pe care membrii familiei regale păreau să o evite, ceea ce a dus la speculații conform cărora nu aveau voie să pozeze pentru selfie-uri.

Deși interdicția ca membrii familiei regale să pozeze în selfie-uri nu făcea parte din protocolul oficial, mai mulți membri ai familiei își dezvăluiseră anterior dezacordul față de fotografii, inclusiv prințul William și regretata regină. Dar, în ultimele luni, William și Kate au fost văzuți făcând selfie-uri.

Chiar și regele Charles și regina Camilla au acceptat să facă selfie-uri cu fanii.

Regula lacului de unghii

O regulă despre care se spune că doamnele regale ar fi respectat-o mult timp a fost interdicția de a folosi lac de unghii viu colorat. S-a afirmat că pe unghii este permisă purtarea doar a unui lac transparent sau a unor tonuri nude sau roz deschis. De fapt, singura ojă pe care regretata regină a fost văzută vreodată purtând-o în public era o nuanță de roz foarte subtilă.

Cu toate acestea, de Paște, Kate Middleton a încărcat regula și a purtat lac roșu pe unghii. 

Kate Middleton la slujba de Paște (2) jpg

Fără îmbrățișări

Una dintre regulile regale spune că atunci când membrii familiei regale salută publicul ar trebui să ofere doar o strângere de mână. William și Kate au dovedit că această regulă nu mai este valabilă în prezent.

Anul trecut, William a fost fotografiat îmbrățișându-l pe William Burns, în vârstă de 66 de ani, care a fost copleșit de emoție când l-a întâlnit pe viitorul rege la un angajament în Glasgow. În mod similar, la începutul acestui an, Kate a fost văzută și ea îmbrățișându-și fostul profesor după o reuniune surpriză cu acesta. Acest lucru s-a întâmplat în timp ce ea și Prințul William au făcut prima lor vizită oficială în Cornwall împreună de când au primit noile titluri speciale - Duce și Ducesă de Cornwall.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg