Regulile stricte pe care bona copiilor lui Kate Middleton și ai Prințului William trebuie să le respecte

26 noiembrie, 2023

Kate Middleton și Prințul William i-au cerut bonei copiilor lor să respecte mai multe reguli!

Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg

Să ajuți la creșterea următoarei generații de membri ai familiei regale vine cu anumite presiuni! Și, deși nu există un manual de parenting, pentru bona regală Maria Teresa Turrion Borrallo, această slujbă vine cu o mulțime de reguli. Doamna Borrallo lucrează cu Kate Middleton și Prințul William de aproape un deceniu, alăturându-se familiei atunci când prințul George avea doar opt luni, scrie Mirror

În acest timp, i-a văzut crescând de la o familie de trei la cinci, odată cu venirea pe lume a prințesei Charlotte și a prințului Louis. Și, deși este cu siguranță o slujbă privilegiată, nu este una lipsită de așteptări uriașe. Potrivit diverselor surse, regulile acoperă domenii precum ora de culcare, timpul petrecut în fața ecranului și certurile. Există, de asemenea, câteva lucruri importante de făcut și de nefăcut.

Mare grijă la exprimarea „copii”

Potrivit istoricului și scriitoarei Louise Heren, tinerii regali nu trebuie să fie numiți prin termenul colocvial "copii", în engleză "kids". Experta care a scris cărți despre istoria îngrijirii copiilor în Marea Britanie a declarat pentru The Mirror că doamna Borrallo are voie să se refere la ei după numele lor. Autoarea a declarat că regula este "un semn de respect pentru copii ca indivizi".

Nu are voie să îi lase prea mult în fața ecranelor

 Timpul petrecut în fața televizorului sau pe tablete este strict limitat, iar Kate Middleton nu discută când vine vorba despre asta, ea e foarte strictă. Potrivit expertului regal Kate Nicholl, ea "nu le va permite prințului George, prințesei Charlotte sau prințului Louis să aibă propriile dispozitive" cât timp sunt încă mici.

"În această perioadă, accentul va fi pus pe arte și meserii, pe pictură și pe activități care nu sunt orientate spre ecran", a declarat ea pentru revista OK! "Kate este, de obicei, foarte strictă în ceea ce privește timpul petrecut în fața ecranului".

Oră de culcare strictă

Potrivit autoarei cărții "Nanny in a Book", dna Heren, George, Charlotte și Louis au o oră de culcare strictă, adică ora 19:00. Expertul regal Duncan Larcombe a menționat acest lucru și în decembrie 2021, când Prințul William și Kate Middleton au apărut la o slujbă specială de colinde de Crăciun la Westminster Abbey, explicând de ce copiii nu îi însoțeau. Deși poate că o excepție de la această regulă în memoria recentă a fost încoronarea Regelui Charles în luna mai, când celor trei li s-a permis să rămână treji pentru concert.

Au voie să se joace zilnic

Doamna Borrallo trebuie să-i lase pe copiii regali să se joace afară în fiecare zi. "Va fi multă, multă joacă în aer liber", a declarat doamna Heren, adăugând că bona regală este strictă în această privință.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg