Relaţia specială dintre Prinţul Charles şi cel mai mic nepot al său, Louis. FOTO

19 noiembrie, 2018
3 printul charles printul louis jpg jpeg

Odată cu împlinirea celor 70 de ani, Clarence House a dat publicităţii mai multe fotografii private cu Prinţul Charles. Acestea ni-l arată în grădina sa, alături de cei dragi.

Într-unele dintre aceste imagini aniversare, Charles apare alături de cei doi fii ai lui şi familiile lor. Zâmbăreţ, afectuos şi jovial, moştenitorul tronului britanic apare în ipostaza de bunic fericit şi implicat. Total diferit faţă de stilul distant al mamei sale, suverana Marii Britanii, de a-şi trata membri propriei familii.

image

Sesizăm că Charles are chiar o relaţie specială cu cei trei nepoţi ai lui din partea fiului William. În special, cu Louis, cel mai mic nepot al său. Într-o fotografie, Charles apare ţinându-l în braţe pe mezinul Ducilor de Cambridge, alintându-l ca un bunic devotat. Chiar şi-n fotografia de grup, Louis şi Charles împărtăşesc un moment de tandreţe, micuţul atingându-şi bunicul pe faţă, iar acesta din urmă amuzându-se.

E pentru prima dată când îl vedem pe Charles în astfel de ipostaze candide. Până acum, moştenitorul tronului britanic a vorbit de mai multe ori despre nepoţii lui, menţionând că şi-ar dori să fie mai implicat în viaţa lor şi să-i vadă mai des. De altfel, de pe oriunde merge, Charles cumpără cadouri pentru urmaşii lui. Acesta s-a arătat încântat că va fi bunic a patra oară, dat fiind faptul că nora sa, Meghan Markle, e însărcinată.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg