Relația specială pe care Prințul William o are cu soacra sa, Carole Middleton. E a doua lui mamă

21 iunie, 2024

Multe s-au spus și s-au scris despre apropierea dintre Prințul William și socrii săi, părinții lui Kate Middleton.

În ultimul an, însă, prințul și soții Carole și Michael Middleton au creat un adevărat grup de sprijin pentru Prințesa de Wales, care urmează un tratament de chimioterapie preventivă împotriva cancerului, iar asta i-a apropiat și mai mult. 

Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg

Iar când s-au întâlnit pentru prima oară în public anul acesta, la Royal Ascot, William și Carole au fost protagoniștii unui moment simpatic: ginerele și-a ajutat soacra să-și elibereze tocul înțepenit în iarbă.

Momentul foarte natural, surprins de fotografi, este o mostră emoționantă a legăturii strânse pe care Prințul a creat-o cu familia Middleton și, în special, cu Carole.

Se spune că Prințul de Wales a „fost adoptat” familia Middleton la scurt timp după ce a început să se întâlnească cu Kate, la începutul anilor 2000, iar Carole este acum o parte indispensabilă a unității familiale a Prinților de Wales.

Acesteia îi face plăcere să-i pregătească Prințului William gustările lui preferate și se pune mereu la dispoziția familiei atunci când Prinții de Wales au nevoie de ajutor.

Ea a petrecut multe zile locuind cu ei la Anmer Hall, casa lor de pe domeniul Sandringham, pe care au schimbat-o, în 2022, cu Conacul Adelaide din Windsor.

„Ai putea spune că William și Kate, spre deosebire de majoritatea cuplurilor cu câte un set de socri, se simt cel mai în largul lor și mai fericiți cu părinții ei în jur. Tensiunea se risipește și se creează o atmosferă de petrecere", a declarat o sursă citată de Daily Mail.

Carole Middleton si Michael Middleton  GettyImages 174278855 jpg

O altă sursă a spus următoarele despre dragostea lui William pentru Carole: „El este încântat de capacitățile ei, tenacitatea, nivelul ridicat de energie, abilitățile ei superbe de organizare și relațiile ei”.

Iar după diagnosticul de cancer primit de Kate la începutul acestui an, sprijinul continuu al lui Carole și Michael a fost cel care i-a permis lui William să-și asume în continuare unele îndatoriri regale, într-un moment în care și tatăl său, Regele Charles, se luptă cu boala.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg