Remember Diana de Ziua Comemorării: Ce cool reușea să fie prințesa, chiar și la un eveniment sobru

15 noiembrie, 2022

Apariția formală și, în același timp, superbă a lui Kate Middleton la Ziua Comemorării, duminica trecută, ne-a adus aminte de o altă Prințesă de Wales care privea de la balcon ceremonia sobră.

Și asta cu atât mai mult cu cât actuala Prințesă de Wales a purtat aceiași cercei ca și regretata mamă a soțului ei, Prințesa Diana, cu 31 de ani în urmă, la același eveniment.

diana si charles profimedia 0327756237 jpg

În acest fel, Kate Middleton i-a adus un subtil omagiu Prințesei Diana la Serviciul Național de Comemorare din Londra, duminica trecută.

Prințesa de Wales s-a afișat la balconul cu vedere la Cenotaful ridicat în memoria soldaților căzuți în cele două războaie mondiale purtând o pereche de cercei ai Dianei.

Este vorba despre cerceii cu perle din Marea Sudului, care prezintă o serie de diamante ce cad într-o perlă mare. Prințesa Diana a purtat adesea cerceii la evenimente formale din anii 90, iar potrivit publicației Vogue, Kate Middleton i-a modificat ușor, după ce i-a primit moștenire.

Soția lui William a ales niște pietre prețioase mai mici, în formă de pară, în comparație cu perlele circulare mai mari pe care Diana le avea când purta cerceii.

În plus, Kate Middleton a purtat și o pălărie neagră cu boruri largi, care amintește foarte mult de apariția Prințesei Diana la Ziua Comemorării din 1991, cu un an înainte să se despartă de Prințul Charles.

De altfel, revăzând fotografii mai vechi cu Prințesa Diana și cu participarea ei la Ziua Comemorării, un eveniment care se ține în fiecare an pe 11 noiembrie, nu putem să nu observăm cât de șic reușea să fie fosta soție a lui Charles chiar și cu o ocazie sobră precum aceasta. 

Așezată alături de celelalte femei din familia regală britanică, Prințesa Diana reușea mereu să iasă în evidență grație bunului său gust legendar, alegând cele mai cool haine și accesorii pentru fiecare apariție publică a ei.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg