Replica lor? Kate Middleton și Prințul William, prima apariție publică după valurile făcute de Harry

12 ianuarie, 2023

În sfârșit, a venit și replica familiei regale britanice, după turneul mediac al Prințului Harry. O replică mult așteptată și prima apariție publică împreună pe anul acesta a lui Kate Middleton, soțul acesteia, Prințul William, și a Regelui Charles.

Kate si William GettyImages 1246177733 jpg

Un William și o Kate deosebit de zâmbitori și un Rege Charles într-o dispoziție de zile mari și-au reluat astăzi angajamente publice, primele de când Prințul Harry a făcut dezvăluirile lui bombă despre familia regală, aruncând Casa Windsor în cea mai gravă criză din ultimele decenii cu povestea sa incendiară din volumul Spare.

Prințul și Prințesa de Wales - care se află chiar în centrul disputei cu Prințul Harry și cu Meghan Markle - au fost întâmpinați astăzi cu entuziasm de fanii regali, când au ajuns la Liverpool pentru a marca deschiderea unui nou spital.

Dincolo de graniță, în Scoția, Regele Charles a mângâiat câini și a vorbit, de asemenea, foarte voios cu lucrătorii de caritate de la un centru din Aberdeenshire, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat în familia regală. 

William nu a dat semne că ar fi furios sau frustrat din cauza acuzațiilor aduse de Harry în timpul vizitei alături de Kate la Spitalul Universitar Regal Liverpool, care și-a deschis porțile în octombrie 2022, înlocuind un spital vechi care a servit comunitatea timp de peste patru decenii.

Pentru apariția de la Liverpool, Prințesa de Wales a ales o ținută tipică de toamnă, cu un palton în carouri marca Holland Cooper, purtat peste o rochie tricotată, strânsă în talie cu o curea de piele. Kate și-a completat elegant ținuta cu o geantă din piele de la Mulberry și o pereche de pantofi din piele întoarsă bleumarin.

Fotografii prezenți la evenimentul din Liverpool l-au întrebat, la un moment dat, pe William dacă a fost rănit de comentariile din cartea de memorii a fratelui său, însă Prințul de Wales nu a luat în seamă întrebarea și a continuat să zâmbească și să salute mulțimea, alături de soția sa. 

Foto: getty images, profimediaRecente pe Ok! Magazine

kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry   profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}