Reprezentanţii de la Palatul Kensington au declarat când va naşte Ducesa de Cambridge

18 octombrie, 2017
kate middleton charlotte george william gettyimages 539434788 jpg jpeg

Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil şi, conform speculaţiilor, ar trebui să nască prin primăvara anului viitor, însă nimic nu fusese confirmat de către oficialii de la Casa Regală Britanică.

În luna aprilie 2018, Kate şi William vor deveni părinţi pentru a treia oară.

Kate Middleton şi Prinţul William vor deveni părinţi pentru a treia oară, aşa cum anunţat Familia Regală pe 4 septembrie, printr-un comunicat oficial: ”Majestăţile Sale Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt fericiţi să vă anunţe că Ducesa de Cambridge e însărcinată cu al treilea copil. Regina şi membrii celor două familii sunt fericiţi”.

Sarcina Ducesei este una care nu a fost ferită de probleme, căci ducesa suferă de ”Hyperemesis Gravidarum”, afecţiune ce se manifestă prin greţuri şi ameţeli matinale pe tot parcursul sarcinii, dar se pare că acum se simte mai bine din moment ce am avut ocazia să o vedem de două ori, la două evenimente publice de când a anunţat că poartă în pântece cel de-al treilea copil al cuplului regal.

Cea mai recentă apariţie a Ducesei de Cambridge, la un eveniment în Londra, alături de ursul Paddington.

Iar ieşirile lui Kate în trup de gravidă au fost minunate, în ţinute care i-au pus în valoare burtica care prinde contur. Dacă la prima apariţie a ales să poarte o rochie de culoare albastră, zilele trecute a trecut la o ţinută de un roz prăfuit. Când va naşte Ducesa de Cambridge? Ei bine, reprezentanţii Casei Regale Britanice au declarat într-un scurt comunicat: "Înălţimile lor Regale, Ducele şi Ducesa de la Cambridge, sunt încântaţi să confirme că aşteaptă un copil în aprilie 2018."

Astfel, Prinţul William şi Kate, ambii în vârstă de 35 de ani, îi vor ura bun venit pe lume celui de-al treilea copil în primăvara anului viitor. Indiferent că este vorba de un băiat sau de o fetiţă, al treilea născut al lor va fi al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, după fraţii săi - George care se poziţionează pe locul 3 şi Charlotte, a 4-a în linia de succesiune.

Prima apariţie a Ducesei de Cambrdige, într-o rochie din dantelă albastră.

De asemenea, tot reprezentanţii de la palat au declarat că William şi Kate vor pleca într-o vizită oficială în Norvegia şi în Suedia anul viitor, când ducesa va fi în ultimul trimestru de sarcină. Cuplul va călători la începutul anului 2018, deşi datele nu sunt confirmate până în prezent. Iniţial, această călătorie era planificată pentru luna noiembrie a acestui an, însă, având în vedere starea precară de sănătate a lui Kate, care suferă de sarcină toxică, vizita în ţările nordice a fost amânată pentru 2018. Astfel, vom avea ocazia să vedem încă o paradă de modă regală care va o avea ca protagonistă pe Kate Middleton, însărcinată cu cel de-al treilea copil, în timpul celor două vizite oficiale.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}