Reședința preferată a Reginei Elisabeta e aproape distrusă. Acolo s-a stins din viață fosta suverană

21 noiembrie, 2022
Balmoral, Profimedia (2) jpg

Ce păcat! Ce vești triste!

Reședința regală din Scoția este profund afectată de inundațiile recente. Anunțul trist a fost făcut chiar pe pagina de socializare a domeniului pe care Regina Elisabeta a II-a îl adora. Mai mult, aici și-a trăit ultimele zile regretata suverană care a petrecut 70 de ani pe Tronul Marii Britanii.

Toți membrii regali iubesc Balmoralul, iar acest anunț nu face decât să îi întristeze.

”Fiți foarte atenți dacă vizitați Loch Muick. Inundațiile ne-au afectat serios drumurile și podurile.”, se arată pe pagina Domeniul și Castelul Balmoral.

Sub anunț se află imagini devastatoare cu locurile atât de iubite de Regină, acum distruse. Drumuri surpate și poduri luate de apă, au rămas doar amintirile unei perioade când Balmoral era cea mai vizitată reședință regală.

În fiecare vară, Regina Elisabeta și Prințul Philip se retrăgeau aici. Și în vara 2022, Elisabeta a ajuns la Balmoral, de unde a plecat însă, în septembrie, pe ultimul său drum.

Aici au crescut copiii și nepoții Reginei, aici au învățat regulile naturii și cât de bine este să trăiești în aer liber, departe de betoane.

Pentru Maiestatea Sa, Balmoral a reprezentat raiul. Pe domeniu se află inclusiv reședința actualului Rege, Charles, și a reginei consoarte Camilla. De când a urcat pe tron, monarhul a făcut câteva schimbări semnificative de decor la Castelul Balmoral, așa cum a arătat luna trecută, printr-o serie de imagini.

Balmoral este reședința familiei regale britanice din 1852. Tot aici există și o reședință secretă a Prințului și Prințesei de Wales.

Vin aici când doresc să stea departe de ochii lumii. Proprietatea din Scoţia este spectaculoasă, dar Kate şi William şi-au amenajat o cabană secretă în apropierea castelului Balmoral.

În 1852 castelul Balmoral a intrat în proprietatea familiei regale, după ce prinţul Albert a l-a cumpărat, cadou pentru soţia sa, regina Victoria, care adora peisajele Scoţiei.

Cei 50.000 de acri deţinuţi de familia regală găzduiesc atât castelul Balmoral, cât şi numeroase cabane şi proprietăţi, 150 la număr. Una dintre reşedinţe aparţine prinţului Charles şi ducesei de Cornwall, Camilla.

Cabana Tam-Na-Ghar aparţine Prințului și Prințesei de Wales şi aici îşi petrec Will şi Kate lunile de vară. Prinţul William a moştenit cabana Tam-Na-Ghar de la străbunica sa, regina mamă Elisabeta.

Foto: Twitter, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg