Resortul de lux deținut de soțul Pippei Middleton, sub apă în urma uraganului Irma

Citeste tot despre:

, ,

Eden Rock, hotelul exclusivist din St. Barts, deținut de socrii Pippei Middleton, a suferit pagube semnificative în urma uraganului Irma. Destinația exotică era preferată de staruri precum Tom Hanks, Jennifer Lopez și, evident, familia Middleton.

Eden Rock, în top 100 cele mai spectaculoase resorturi din lume

Un fotograf local pe nume Kevin Barrallon a postat pe rețelelele de socializare câteva fotografii cu hotelul și plaja deținute de James Matthews și familia sa. În imaginile respective, hotelul apare înconjurat de apă, în timp ce plaja și amenajările din fața hotelului sunt sub apă.

Nu știm momentan care este reacția familiei Pippei Middleton, însă, judecând după fotografiile făcute publice, pagubele se ridică la câteva milioane de euro. Amintim că resortul Eden Rock a fost clasat în top 100 cele mai spectaculoase hoteluri de lux din lume, fiind destinația preferată pentru multe vedete de la Hollywood.

Așa arată acum

Resortul de cinci stele este de ținut de părinții soțului Pippei, adică de Jane și David Matthews, încă din 1995. El a fost construit în 1950 și a devenit în scurt timp locul perfect pentru staruri precum Greta Garbo și Howard Hughes.

foto: Kevin Barrallon

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA