Retragerea lui Meghan Markle, o "pierdere devastatoare pentru monarhia britanică". Cine spune asta?

27 decembrie, 2023

Un autor regal a susținut că plecarea lui Meghan Markle din familia regală britanică a fost o adevărată pierdere pentru firmă și, totodată, a dezvăluit motivele pentru care ducesa a luat, de fapt, această decizie.

Meghan Markle jpg

Un autor regal a calificat plecarea lui Meghan Markle din familia regală drept o "pierdere pentru monarhie", care nu a putut face față faptului că aceasta este o femeie "foarte independentă". Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din rolurile lor de seniori ai familiei regale în 2020, hotărârea lor având la bază mai multe motive. 

Prințul Harry a declarat că decizia s-a datorat obsesiei neîncetate a presei cu care s-a confruntat soția sa, la care se adaugă constrângerile vieții regale, dar alții au speculat că cei doi aveau ambiții dincolo de familie. Autoarea regală Jane Marguerite Tippett a susținut pentru 9Honey că: "Probabil că a fost o situație foarte complicată, cea în care s-a aflat Meghan".

Inițial s-au făcut comparații între Meghan Markle și Wallis Simpson, o altă americancă divorțată care a intrat în familia regală. Cu toate acestea, Tippett a respins ideea că istoricul marital al lui Meghan Markle ar fi fost sursa de discordie. În schimb, ea a sugerat că independența lui Meghan Markle a fost cea care a reprezentat o provocare pentru Familia Regală. Ea a spus: "Nu este o problemă: "Instituția nu a înțeles cum să se descurce cu o femeie, nu atât de mult divorțată, ci care a avut o viață foarte independentă, care a avut o educație, care a trăit primii 35 de ani din viața ei ca cineva care a luat propriile decizii, și-a spus propria poveste, și probabil că nu s-au confruntat cu acest lucru în modul poate cel mai pragmatic."

Tippett a recunoscut că răspunsul lui Harry și Meghan la sistemul din care au evadat nu a fost calculat pentru un succes pe termen lung. Indiferent de motivele care au stat la baza plecării regale, deseori denumită "Megxit", Tippett și-a exprimat convingerea că Palatul Buckingham este acum mai sărac din cauza acesteia, notează The Express

Ea a continuat: "Este o pierdere pentru monarhie să nu îi avem, pentru că au lucrat la organizații caritabile interesante, la proiecte interesante." 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Beatrice și Eugenie, Profimedia jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg