Retro Kate Middleton lovește din nou: l-a primit ca o regină pe președintele Africii de Sud

23 noiembrie, 2022

Kate Middleton se afișează ca o regină în devenire de fiecare dată când apare la un eveniment oficial.

Ieri, Kate Middleton a făcut un cuplu spectaculos cu Prințul William pentru a-l primi pe președintele Republicii Africa de Sud, Cyril Ramaphosa, cu ocazia vizitei sale de stat în Marea Britanie. Cuplul regal și-a găzduit vizitatorul la Hotelul Cornelia din Kensington, nu departe de reședința lor din Londra.

kate middleton profimedia 0739338790 jpg

Mai târziu, Prințul și Prințesa de Wales s-au alăturat Regelui Charles al III-lea și Reginei Camilla într-o procesiune uimitoare de trăsuri trase de cai, prin Londra, până la Palatul Buckingham, ca parte a primei vizite de stat de care are parte noul suveran al Angliei.

Kate Middleton a făcut furori cu ținuta ei cu parfum retro, a cărei piesă centrală a fost o rochie elegantă de la Emilia Wickstead - în nuanța perfectă de violet regal - și a adăugat o selecție de bijuterii semnificative, ca omagiu față de Prințesa din Wales de dinaintea ei, față de Regină și de actuala Regină consoartă Camilla. 

O bijuterie de neratat a fost broșa cu pene a Prințesei de Wales, o piesă încrustată cu o mulțime de diamante și cu un smarald atârnând. Această bijuterie face parte din colecția Reginei Elisabeta și a fost purtată în trecut atât de Camilla, cât și de Prințesa Diana. Kate Middleton i-a adus, de asemenea, un omagiu regretatei sale soacre purtând cerceii ei preferați cu perle. Diana a primit acești cerceii cadou înainte de nunta ei cu Charles, în anul 1981.

Soția Prințului William și-a completat ținuta mov cu pantofii ei preferati Gianvito Rossi, în valoare de 560 de lire sterline, o pălărie Jane Taylor de 1.720 de lire sterline și o geantă Mulberry de 495 de lire sterline.

Aceasta a fost încă o dovadă a stilului clasic abordat de Kate Middleton de câțiva ani buni, unul pe care mulți îl admiră, dar sunt și câteva voci care îl critică, susținând că este prea bătrânicios pentru o femeie de doar 40 de ani.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg